Група NBI пропонує високоякісні циліндричні роликопідшипники

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 3 січня 2024

Група NBI представляє вдосконалену лінійку ENHANCED+ циліндричних роликових підшипників (CRB). Основні переваги підшипників CRB NBI Enhanced+ продовжують базуватися на використанні високоякісної сталі та оптимізованій термічній обробці. Ця лінійка демонструє значні переваги, такі як покращена динамічна вантажопідйомність. Як наслідок, термін служби CRB збільшується, а тертя та робоча температура знижуються.
Внутрішню конструкцію було вдосконалено, щоб збільшити міцність, максимізувати місткість і оптимізувати профілі кочення. Інновація дозволяє звести до мінімуму знос і підвищити продуктивність при високих навантаженнях.
Підшипники CRB NBI є високоточними та набагато ефективнішими. Вони здатні витримувати великі радіальні навантаження.
CRB доступні в різних дизайнах, серіях, різновидах і розмірах.

Група NBI виробляє кілька типів NBI CRB Enhanced+, спеціально розроблених відповідно до застосування:

  • Роликопідшипники радіальні циліндричні однорядні з сепаратором
  • Дворядні високоточні циліндричні роликопідшипники з сепаратором
  • Повнокомплектні циліндричні роликові підшипники без сепаратору
  • Ущільнені та попередньо змащені дворядні повнокомплектні циліндричні роликові підшипники з двокомпонентним внутрішнім кільцеміз трьома цілісними фланцями, які скріплюються стопорним кільцем
  • Чотири- та шестирядні циліндричні роликові підшипники з механічно обробленими латунними або штифтовими сепараторами
  • Роликопідшипники упорні циліндричні

NBI пропонує клієнтам індивідуальні рішення відповідно до їхніх конкретних вимог.
Enhanced+ CRB розроблено для експлуатації в сучасному індустріальному середовищі, яке стає все більш вимогливим. Стандартний і індивідуальний асортимент підшипників NBI забезпечує найвищий рівень продуктивності та надійності для задоволення потреб клієнтів. Enhanced+ CRB має вдосконалену конструкцію, яка пропонує індивідуальні рішення для таких сегментів і застосувань, як коробки передач, силові трансмісії, будівельне обладнання, залізнична промисловість, шпиндельні верстати тощо.

Лінійка CRB доступна від 8 мм ø внутрішнього кільця до 1600 мм ø зовнішнього кільця і виробляється на заводах в Іспанії, Індії та Китаї, продукція відповідає найвищим стандартам якості.
Enhanced+ CRB — це циліндричні роликопідшипники преміум-класу зі здатністю адаптуватися та розвиватися разом із ринком.

Група NBI орієнтована на постачання високоякісних підшипників OEM-клієнтам. NBI — це бренд підшипників преміум-класу, створений у 2002 році в іспанському місті Окендо. Команда NBI працює в Іспанії, Індії, Румунії, Китаї та Бразилії. Розподільні центри та заводи знаходяться в Іспанії, Китаї та Індії. Поточний виробничий асортимент: CRB, SRB, TRB, CRTB, SPB та CF. Завдяки цьому бренд NBI є брендом преміум-класу, який конкурує з провідними світовими виробниками на ринку.
Підготовлено за матеріалами BearingNews