igus представить технології на виставці в Ганновері

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 22 лютого 2024

На Ганноверській виставці (Hannover Messe) у квітні igus продемонструє новаторські рішення для промисловості та автоматизації майбутнього. Щоб підтримати промислові компанії у вирішенні викликів нашого часу, таких як перехід до Industry 4.0 і виробництво з нейтральним викидом CO2, компанія igus представить експонати, що включають технологію розумних датчиків та недорогу робототехніку з підтримкою ШІ, якою легко керувати. Компанія igus також представить програму на основі штучного інтелекту, яка за лічені секунди демонструє інженерам-конструкторам потенціал оптимізації їхнього обладнання за допомогою полімерних компонентів, що не потребують змащування.

Розробник igus кількісно оцінив економічні та екологічні переваги полімерних підшипників без мастила: залежно від застосування це економить від 7 000 євро до 14 мільйонів євро на рік, які інакше витрачаються на мастила. На Hannover Messe 2024 igus представить «інтелектуальні полімери», тобто системи енергетичних ланцюгів, кабелі, лінійні напрямні та підшипники ковзання, сферичні й поворотні кільця, оснащені інтелектуальними датчиками.

На виставці Hannover Messe 2024 igus також представить нові продукти у сфері недорогої автоматизації. Усі коботи і роботи в igus зроблені в Кельні — від лиття під тиском і складання друкованих плат до програмування. Пропозиція включає в себе ReBeL cobot, який доступний у повністю обладнаній версії plug-and-play всього за 4970 євро. Для користувачів, які шукають ще більш компактне рішення, igus розробив ReBeL KID.

Крім того, igus запропонує продукти з управлінням голосом і жестами на основі ШІ. Ви можете підключити Amazon Alexa безпосередньо до роботів igus або інтегрувати керування жестами через ROS 2.
«Поєднуючи наші інноваційні продукти з цифровими послугами та новими технологіями, ми хочемо продемонструвати, що наші полімерні компоненти без змащування можуть покращити широкий спектр застосувань, зробивши їх більш екологічними та придатними для переходу до Індустрії 4.0», — підсумував Майкл Бласс, генеральний директор E. Chain Systems в igus.

Компанія igus®, розробник полімерів та спеціаліст у галузі пластикових підшипників, заснована в 1964 році Гюнтером Блазе в Кельні-Мюльхаймі. Перші двадцять років компанія постачала складні компоненти, що виготовляються з полімерів. У 1983 році Франк Блазе запатентував лінійку продукції Energy Chain Systems і почав випуск пластикових підшипників. Зараз компанія дає роботу 2950 співробітникам, має філії у 35 країнах світу та партнерські компанії у 80 країнах. Щорічно компанія випускає від 1500 до 2500 нових продуктів.
Фото: igus