NHBB обирає нового дистриб’ютора підшипників

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 11 квітня 2024

Компанія New Hampshire Ball Bearings, Inc. (NHBB) підписала контракт із компанією Proponent з Брі, CA, в якості авторизованого дистриб’ютора авіаційних підшипників. Компанію обрано для підтримки стратегії розширення бізнесу NHBB в секторі технічного обслуговування та ремонту.

Proponent, провідний дистриб’ютор, що обслуговує ринок MRO, був обраний NHBB завдяки глибоким знанням ринку та широкому доступу до кінцевих користувачів. «Ця співпраця спрямована на те, щоб допомогти скоротити терміни виконання робіт і передати наші орієнтири клієнтам післяпродажного обслуговування, яким вони потрібні, — сказав Тед Джентиле, менеджер NHBB. — Proponent є чудовим доповненням до нашої мережі авторизованих дистриб’юторів».

Proponent бере участь (стенд 434) у виставці технічного обслуговання і ремонту авіаційної галузі MRO Americas Aviation Week 9-11 квітня в Чикаго. Представники компаній зможуть відповісти на будь-які запитання щодо нового партнерства і технічних питань, пов’язаних із підшипниками.

New Hampshire Ball Bearings, Inc. (NHBB) є провідним виробником прецизійних підшипників і складних підшипникових вузлів для світових аерокосмічних, оборонних, медичних і високих технологій. Компанія є дочірньою компанією MinebeaMitsumi Inc. у США. У 2021 році виповнилося 75 років з дня заснування New Hampshire Ball Bearings і 36 років її як дочірньої компанії MinebeaMitsumi. У 1946 році компанія New Hampshire Ball Bearings, Inc. була заснована в Пітерборо, штат Нью-Гемпшир, Артуром Н. Деніелсом і П’єром Вентвортом, які запровадили виробництво інноваційних мініатюрних точних кулькових підшипників.
Фото: NHBB