NTN представляє підшипники і ущільнення на виставці Євробайк

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 23 червня 2023

Компанія NTN, світовий лідер у виробництві підшипників, проектує, розробляє, виробляє високоякісні продукти для багатьох галузей. NTN є давнім і надійним партнером представників велоіндустрії і бере участь у виставках Eurobike.
Невидимі, але незамінні, двадцять підшипників, якими оснащені велосипеди, забезпечують рух велосипедистів. Завдяки досвіду NTN у виробництві підшипників компанія пропонує найбільш відповідні рішення, адаптовані до вимог кожного застосування.
Кулькові підшипники використовуються в переважній більшості велосипедів. Вони особливо цінуються за високу вантажопідйомність, компактність і низький крутний момент.

Компанія представляє підшипники для велосипедів:
• Кулькопідшипники радіальні
Серії 6700, 6800, 6900: тонкосекційні
6000 серія: стандартні
600 серія: мініатюрні
• Радіально-упорні кулькопідшипники, повна комплектація для гарнітур

Для застосувань, які найбільше піддаються впливу бруду, пилу та води, підшипники NTN мають переваги перевіреної системи ущільнення, яка гарантує тривалий термін служби.
NTN пропонує широкий асортимент високотехнологічних ущільнень, сальників.
Наприклад:
• Контактні ущільнення LLU (подвійні кромки) для повної герметичності
• Безконтактні ущільнення LLB (одна кромка) для наднизького моменту опору

NTN пропонує широкий асортимент мастил, що демонструють:
• Стійкість до окислення та води
• Стійкість до ударів і коливань
• Дуже низький коефіцієнт тертя
• Усі вони забезпечують чудовий захист від зносу та корозії

Протягом кількох років NTN також підтримує зростання електрифікації в велосипедному секторі, головному активі для екомобільності в містах майбутнього. NTN має широкий асортимент високоякісних підшипників, як кулькових, так і голчастих, що забезпечує неперевершену надійність і довговічність електробайків.
Експерти NTN працюють поруч із замовниками на перших етапах проектування.
Виробник пропонує індивідуальні рішення, включаючи композитні матеріали та оптимізовану обробку поверхні.

NTN із задоволенням бере участь у виставці Eurobike 2023 у Франкфурті з 21 по 25 червня. Представники NTN чекають на відвідувачів в залі 9.1, стенд D 09 у виставковому центрі Messe Frankfurt.

У NTN пишаються тим, що пропонують надійніші, ефективніші та екологічніші рішення для сучасної мобільності.

Корпорація NTN, заснована в 1918 році, є одним із найбільших виробників підшипників у Японії, поступаючись лише одному конкуренту — NSK Limited. Група NTN-SNR щорічно виробляє близько 100 мільйонів конічних роликопідшипників, пропонує повний асортимент підшипників метричних та дюймових розмірів із виробничих майданчиків у Європі та Японії. Щорічний оборот корпорації становить майже 5 мільярдів євро. У компанії працюють 23 000 осіб у філіях та представництвах по всьому світу. У Європі дочірня компанія NTN Europe працює на всіх промислових, автомобільних та аерокосмічних ринках. NTN Europe має науково-дослідний центр і 15 виробничих майданчиків у Європі, де працюють близько 6500 співробітників. На кінець березня 2022 року річний оборот NTN Europe склав 1,1 мільярда євро.
Фото: NTN-SNR