Regal Rexnord придбає Altra Industrial Motion

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 30 листопада 2022

Керівники Regal Rexnord заявили, що угода на 5 мільярдів доларів змінить їхню лінійку засобів автоматизації. Виробник двигунів та енергетичного обладнання Regal Rexnord оголосив про укладання угоди про придбання Altra Industrial Motion майже за 5 мільярдів доларів.

Корпорація з Вісконсіна заявила, що угода змінить її портфоліо в галузі автоматизації та промислового переміщення, оскільки попит на передові виробничі технології стрімко зростає в умовах жорсткого ринку праці.

Згідно з угодою, Regal Rexnord сплачує 62 долари за акцію Altra готівкою, отже, ця компанія в передмісті Бостона оцінюється приблизно в 4,95 мільярда доларів. Представники Regal Rexnord також розповіли про вплив угоди на лінійку продукції силових трансмісій, методи досліджень та розробок, ефективність.

«Бізнес автоматизації має дуже привабливі перспективи зростання та рентабельності, обслуговуючи багато ринків, які очікували довготривалого зростання, включаючи автоматизацію виробництва, медицину, аерокосмічну промисловість, склади та логістику», — заявив генеральний директор Regal Rexnord Луї Пінкхем.

Голова правління та головний виконавчий директор Altra Карл Крістенсон додав, що пишається тим, яких результатів досягла компанія, і впевнений, що у Regal Rexnord у неї буде «чудова домівка».

Угода вже схвалена радою директорів Altra. Її планується завершити на початку наступного року, після погодження з акціонерами Altra та антимонопольними органами.

Корпорація Regal Rexnord є провідним виробником електродвигунів та компонентів зі штаб-квартирою у м. Білойт, штат Вісконсін, США. Компанія має виробничі, збутові та сервісні підприємства та представництва по всій території США, Канади, Мексики, Європи та Азії. У корпорації працює понад 23 000 співробітників.