Siemens Mobility обслуговуватиме потяги в Європі

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 19 липня 2023

Підрозділ німецького концерна Siemens AG, компанія Siemens Mobility уклала довгостроковий контракт на технічне обслуговування потягів з Alpha Trains, лідером лізингу локомотивів і поїздів у Європі. Контракт охоплює повне технічне обслуговування локомотивів Vectron протягом 15 років, включаючи ревізію в залізничному сервісному центрі Siemens у Мюнхені-Аллах. Технічне обслуговування локомотивів буде адаптовано до їх експлуатації та проводитиметься за потреби в тринадцяти різних країнах на об’єктах Siemens Mobility Service, розташованих уздовж основних транс’європейських залізничних коридорів.

«Завдяки цій угоді Alpha Trains отримає вигоду від нашого загальноєвропейського депо та мережі обслуговування, а також від нашого ноу-хау в сфері обслуговування локомотивів Vectron. Крім того, хмарні додатки Railigent X, які є частиною відкритої цифрової бізнес-платформи Siemens Xcelerator, дозволять нам ефективно обслуговувати локомотиви та забезпечувати максимальну доступність послуг», — сказав Йоганнес Еммельхайнц, генеральний директор відділу обслуговування клієнтів Siemens Mobility.

«Завдяки нашому партнерству з Siemens Mobility ми уклали довгостроковий контракт, який забезпечує оптимальне обслуговування локомотивів Vectron. Ми будемо спиратися на значні знання та досвід Siemens, щоб запропонувати нашим клієнтам максимальну доступність і якість обслуговування. Завдяки цьому економному та інтелектуальному рішенню ми зможемо швидко реагувати на потреби клієнтів і надавати ефективні, гнучкі та надійні лізингові рішення», — заявив Фернандо Перес, генеральний директор Alpha Trains Group.

Усі локомотиви Vectron оснащені системою віддаленого доступу до даних, яка працює з Railigent X для забезпечення технічного обслуговування залежно від стану. Постійний аналіз даних покращує робочі процеси, оптимізує технічне обслуговування, підвищує економічну ефективність і забезпечує максимальну готовність локомотивів. Усі дані, надані локомотивами, також можуть відображатися в системі клієнта через інтерфейси API.

Партнерство між Alpha Trains і Siemens Mobility підкреслює їх спільну прихильність до стійких і ефективних транспортних рішень у Європі. Висока якість технічного обслуговування локомотивів Vectron і пов’язане з цим підвищення надійності та продуктивності допоможе транспортним компаніям частіше користуватися залізничним транспортом і таким чином зменшувати викиди парникових газів.

Siemens Mobility та Alpha Trains співпрацюють уже багато років. У портфоліо лізингової компанії вже близько 185 локомотивів і багатовагонних поїздів від Siemens, включаючи понад 80 локомотивів Vectron і понад 90 потягів MireoMireo Plus B і Desiro. Останнє замовлення є найбільшим контрактом на обслуговування, підписаним двома компаніями.
Фото: Mobility.siemens