SKF і Castrol підписують угоду про партнерство

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 21 грудня 2022

Виробник підшипників SKF продовжує розширювати свою пропозицію RecondOil завдяки угоді про партнерство з Castrol, одним із провідних світових брендів мастильних матеріалів. Партнерство дозволить промисловим клієнтам Castrol використовувати інтегровані системи технології подвійної сепарації RecondOil.

Технологію подвійної сепарації SKF RecondOil можна використовувати в процесах виробництва чистої оливи. Вона відновлює використані оливи та повертає їх назад у процес металообробки, зменшуючи обсяги споживання та транспортування олив.

Томас Фрост, президент SKF з питань незалежних компаній і компаній, що розвиваються, сказав: «Ми усвідомлюємо важливість циркулярності в промислових процесах, і наше партнерство з Castrol є ще одним кроком до втілення цієї ідеї в реальність. Поєднуючи технологію мастильних рідин SKF RecondOil і Castrol, ми можемо запропонувати рішення «Олива як послуга», яке допомагає клієнту зменшити відходи, заощадити енергію та покращити виробничі процеси».

Камуран Язганоглу, віце-президент Castrol з питань промисловості, судноплавства та енергетики, сказав: «Ми прагнемо допомагати клієнтам заощаджувати, скорочувати викиди СО2 та покращувати життя людей. Наше партнерство з SKF RecondOil є чудовим прикладом того, як співпраця може надалі підтримувати клієнтів у досягненні цілей сталого розвитку».

Послуги, що пропонуються, спочатку будуть орієнтовані на металообробну галузь.

Шведський концерн SKF має 140 представництв в 32 країнах і 18 технічних центрів по всьому світу. У концерні трудяться 46 535 чоловік. У 1907 році шведський інженер Свен Вінгвіст винайшов перший самоустановлювальний дворядний підшипник, поклавши початок історії шведського концерну SKF, лідера по виробництву підшипників кочення, систем змащення, вузлів обертання, еластомерних ущільнень і супутньої продукції. Фабрика Aktiebolaget Svenska Kullagerfabriken була заснована 16 лютого 1907 року в Гетеборзі.