Acorn купує виробника підшипників RW Bearings

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 23 січня 2023

Компанія Acorn Industrial Services Ltd завершила придбання виробника підшипників RW Bearings Ltd, значно розширивши географічне охоплення Acorn на ринку Великобританії.

Компанія RW Bearings Ltd була заснована в 2007 році і швидко отримала визнання за рахунок величезного досвіду і турботі про клієнтів, що дозволило їм створити довгострокові відносини з багатьма клієнтами в регіоні. Зараз RW Bearings Ltd, змінивши назву на Acorn Gloucestershire RWB, буде філією, яка відповідає всім умовам щодо надання продуктів і послуг Acorn Industrial Services.

Керівник філії Ендрю Нелмес, який працює в компанії з 2007 року, прокоментував угоду: «Ставши Acorn Gloucestershire, ми отримуємо багато переваг і можливостей, зокрема розширення пропозиції продуктів для клієнтів у цьому регіоні. Ми надзвичайно раді тому майбутньому, яке народжується для нас у якості філії Acorn».

Компанія Acorn у Глостерширі, розташована в самому серці лісу Дін, може запропонувати широкий асортимент продуктів і рішень, які лише розширилися завдяки пропозиції Acorn із понад 7 мільйонів продуктів для ремонту та обсуговування.

Керуючий директор компанії Acorn Industrial Services Гевін Стейсі прокоментував: «Ми надзвичайно раді вітати філію в Глостерширі в нашій зростаючій мережі філій у Великобританії. Я з нетерпінням чекаю на роботу з обізнаною командою та на те, як філіал росте та розвивається».

ACORN® — один із найважливіших у Європі брендів підшипників, систем лінійного переміщення, компонентів для трансмісії та обладнання для технічного обслуговування. Англійська компанія має більш ніж тридцятирічний досвід роботи у сфері розповсюдження підшипникової продукції — з 1983 року на ринку. Acorn Industrial Services Ltd є частиною Axel Johnson International, глобальної промислової групи, що складається з понад 150 компаній у 30 країнах. 
Фото: Acorn