Axel Johnson купує словенську підшипникову компанію Tinex

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 14 грудня 2022

Компанія Axel Johnson International розширює свій вплив на словенському ринку передачі електроенергії. Бізнес-група Power Transmission Solutions компанії Axel Johnson International зміцнює свої позиції в Словенії шляхом придбання компанії Tinex, провідного дистриб’ютора підшипників, технологій механічної передачі енергії та рішень для ущільнення.

«Придбання Tinex цілком відповідає стратегії географічного розширення нашої бізнес-групи. Tinex є чудовим стратегічним рішенням і значно посилить наші позиції в цьому регіоні. Ми також бачимо багато можливостей для синергії між Tinex та іншими компаніями в нашій групі», — прокоментував Ола Шьолін, керуючий директор Power Transmission Solutions.

Заснована в 1990 році компанія Tinex розташована в Шенчурі, приблизно за 26 кілометрів на північ від Любляни. Пропозиція продукції Tinex зосереджена навколо підшипників, ущільнень і продуктів лінійного руху, але також включає трансмісії, пневматику, мастила, інструменти та спеціальні кріплення. Компанія обслуговує багато секторів, таких як хімічна промисловість, фармацевтика, енергетика, паперова промисловість, машинобудування, автомобільна промисловість, сільське господарство, електротехніка та транспорт, і особливо сильна в металургійному секторі.

«Ми з нетерпінням чекаємо приєднання до Power Transmission Solutions і Axel Johnson International з їх підприємницькою культурою та ідеєю лідерства, орієнтованого на цінності. Участь у великій міжнародній групі відкриває великі можливості для подальшого розвитку як нашої компанії, так і наших співробітників», — сказав Урош Франтар, керуючий директор Tinex.

Power Transmission Solutions надає безпечні та надійні компоненти механічної передачі енергії та супутні послуги європейським виробникам у різних галузях. Основна пропозиція включає підшипники, промислові трансмісії, ущільнення, сальники та електродвигуни, а також супутні інженерні послуги.
Фото: BearingNews