Безпечний моніторинг з новими датчиками Timken

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 24 квітня 2024

Компанія Timken, світовий лідер у виробництві підшипників і промислових засобів руху, запустила новий бездротовий датчик і рішення для моніторингу стану, щоб допомогти користувачам виявити несправність або серйозну зміну до того, як це станеться, за допомогою моніторингу температури та вібрації.

«Вирішення складних прикладних проблем є основою нашої роботи, — прокоментував Джон Сзарка, віце-президент Timken. — Наші бездротові датчики та рішення для моніторингу можуть вказувати на потенційні проблеми з продуктивністю ще до їх виникнення, рятуючи наших клієнтів від незапланованих простоїв».

Початкове налаштування мережі для шлюзу та датчиків просте та інтуїтивно зрозуміле, що дозволяє підключитися до Wi-Fi або Ethernet. Бездротові датчики призначені для встановлення на обладнання, яке потребує моніторингу. Потім дані про температуру та вібрацію передаються на шлюзовий приймач за допомогою мережевої технології. За допомогою цієї технології датчики можуть передавати дані як безпосередньо, так і один через одного, дозволяючи датчикам підключатися до одного приймача на великій відстані.

Дані залишаються під контролем користувача на місці, підвищуючи безпеку даних. Користувачі можуть візуалізувати, отримувати доступ і отримувати сповіщення про дані через інтуїтивно зрозумілу інформаційну панель.

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.
Фото: Timken