Більше, ніж точність: NSK на виставці пластмас в Японії

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 4 грудня 2023

Концерн NSK взяв участь у виставці IPF Japan 2023 (Міжнародний ярмарок пластмас), яка відбулася в виставковому центрі Makuhari Messe (місто Чіба) в Японії з 28 листопада по 2 грудня 2023 року.

Компанія NSK представила свою продукцію під гаслом «Більше, ніж точність: новий рух для майбутнього».
Представники компанії продемонстрували високоефективні продукти та послуги, які використовують технологічний досвід NSK. Крім того, запропоновано рішення для задоволення різноманітних потреб у сфері виробництва та розвитку суспільства, таких як зменшення впливу на навколишнє середовище, виведення виробництва на новий рівень.

Зіркою експозиції став високошвидкісний, термостійкий кульковий гвинт типу HTF-SRM для експлуатації в умовах високого навантаження. Завдяки використанню цієї деталі значно скорочується тривалость циклу роботи машин для лиття під тиском.
Також увагу відвідувачів привернули:
Надзвичайно довговічні кулькові гвинти, призначені для роботи в умовах високого навантаження
Бездротова система моніторингу стану
Технологія швидкої діагностики деградації мастила — високоточний аналіз мастила лише за допомогою мобільного додатку є першим у світі.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK