Bosch Rexroth відкриває навчальний центр з гідравліки в США

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 8 листопада 2023

Компанія Bosch Rexroth нещодавно оголосила про урочисте відкриття свого нового навчального центру з гідравліки в м. Бетлехем (Пенсільванія, США). Цей найсучасніший навчальний центр забезпечує динамічний простір для навчання і практики як для новачків, так і для досвічених фахівців.

Навчальний науково-технічний центр Bosch Rexroth має три центри підвищення кваліфікації, які пропонують практичний досвід. 

«Bosch Rexroth з радістю інвестує в майбутнє індустрії гідравліки, відкривши цей навчальний центр. Ці програми є важливими як для досвідчених фахівців, так і для новачків, які мають бути в курсі важливих тенденцій у цій галузі, що постійно змінюється», — сказав Філ Вест, менеджер з навчання промисловій гідравліці у Bosch Rexroth.

Заняття в навчальному центрі з гідравліки плануються протягом року, що дозволяє обирати курси, які найкраще відповідають потребам студентів. Перший набір розпочнеться в січні 2024 року. Запропонований курс Основи гідравліки: цей вступний курс призначений для новачків у гідравліці та заглиблюється в основні принципи.

Студенти також мають змогу вивчати електропропорційні гідравлічні клапани, їх роботу, керування та усунення несправностей, введення в експлуатацію та технічне обслуговування, управління гідравлічним насосом/двигуном: поглиблення знань про поршневі насоси з фіксованим і змінним об’ємом, двигуни та технології керування та інш.

Компанія Bosch Rexroth базується у м. Лор-на-Майні в Німеччині. Компанія створена в результаті злиття 1 травня 2001 між Mannesmann Rexroth AG і бізнес-підрозділом компанії Robert Bosch GmbH і є дочірньою компанією Robert Bosch GmbH. Компанія Bosch Rexroth — лідер у галузі розробки та виробництва гідравліки, пневматики, електроприводів, систем керування та систем лінійних переміщень. 31 тисяча співробітників по всьому світу працюють у компанії (з них 22400 у філіях у Європі).
Фото: Bosch Rexroth