Caterpillar визнає якість продукції NTN

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 28 травня 2024

Компанія Caterpillar Inc. оголошує про надання заводу NTN у Гамільтоні (США) сертифіката досконалості постачальників (SER). Ця престижна нагорода підкреслює постійну демонстрацію досконалості NTN щодо якості продукції, наданні послуг і загальних показниках у партнерстві з Caterpillar.

Сертифікація Caterpillar SER є свідченням непохитної прихильності NTN вимогливим стандартам Caterpillar і сприяння успіху компанії. У процесі оцінювання корпорація NTN продемонструвала своє виняткове управління якістю, ефективність доставки, конкурентоспроможність за ціною, технічний досвід і відданість ініціативам постійного вдосконалення.

Сертифікація SER не тільки визначає постачальників як лідерів галузі, але й сприяє поглибленню співпраці та довгостроковому партнерству в рамках ланцюга постачання Caterpillar. Це свідчить про готовність NTN здійснювати більш широкий спектр проектів і ще більше зміцнює її позицію як пріоритетного постачальника для Caterpillar.

Отримання заводом NTN у Гамільтоні (США) сертифікації SER встановлює еталон досконалості в галузі, надихаючи інші підприємства прагнути до подібних високих стандартів продуктивності та якості.

Caterpillar Inc. є провідним світовим виробником будівельного та гірничого обладнання, позашляхових дизельних двигунів і двигунів на природному газі, промислових газових турбін і дизель-електричних локомотивів. Майже 100 років компанія допомагає клієнтам будувати кращий, більш екологічно чистий світ.

Корпорація NTN, заснована в 1918 році, є одним із найбільших виробників підшипників у Японії, поступаючись лише одному конкуренту — NSK Limited. Група NTN-SNR щорічно виробляє близько 100 мільйонів конічних роликопідшипників, пропонує повний асортимент підшипників метричних та дюймових розмірів із виробничих майданчиків у Європі та Японії. Щорічний оборот корпорації становить майже 5 мільярдів євро. У компанії працюють 23 000 осіб у філіях та представництвах по всьому світу. У Європі дочірня компанія NTN Europe працює на всіх промислових, автомобільних та аерокосмічних ринках. NTN Europe має науково-дослідний центр і 15 виробничих майданчиків у Європі, де працюють близько 6500 співробітників. На кінець березня 2022 року річний оборот NTN Europe склав 1,1 мільярда євро.
Фото: Caterpillar