Emerson Bearing анонсує книги про робототехніку та автоматизацію

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 6 березня 2023

Emerson Bearing, американська компанія-виробник підшипників із Бостона, штат Массачусетс, яка обслуговує ринок США та глобальні ринки, і дочірня компанія Action Bearing, яка обслуговує ринок Нової Англії, підтримує унікальні потреби індустрії робототехніки та автоматизації за допомогою двох комплексних електронних книг. Безкоштовні посібники англійською мовою вже доступні для завантаження на сайті компанії.

Нова електронна книга Emerson Bearing «Підшипникові рішення для робототехніки та автоматизації» охоплює все, що вам потрібно знати про індустрію робототехніки та автоматизації, зокрема:

– Що таке робототехніка та автоматизація?
– Які переваги робототехніки та автоматизації?
– Ключові підшипникові рішення для робототехніки та автоматизації.

Друга книга під назвою «Наконечники штоків і сферичні втулки для робототехніки та автоматизації» охоплює роботизовані та автоматизовані рішення, які надають численні переваги промисловим виробникам, особливо звертаючи увагу на спеціалізовані з’єднання, для роботи яких потрібні спеціальні підшипники, наконечники штоків і сферичні втулки. Виробники повинні вибирати якісні наконечники штоків і сферичні втулки, які є унікальними для системи, довговічними та мають тривалий термін служби, щоб забезпечити найкращу ефективність автоматизованих систем. Теми включають:

– Різні типи наконечників і сферичних втулок, що використовуються в промисловій автоматизації
– Їх унікальні особливості
– Ролі, які вони відіграють у різних програмах промислової автоматизації

«Рішення для робототехніки та автоматизації вимагають підшипників найвищих стандартів, — прокоментував Стів Кац, президент Emerson Bearing. — Оскільки компоненти системи автоматизації такі ж важливі, як і сама система».

Найбільший американський дистриб'ютор підшипників та розробник технологічних рішень Emerson Bearing із Бостона (Массачусетс) працює на американському та міжнародному ринках понад 50 років, пропонуючи високоякісну продукцію виробникам оригінального обладнання та компаніям з технічного обслуговування та ремонту по всьому світу.
Фото: Emerson Bearing