Fersa Bearings і PFI Bearings приєднуються до APRA Europe

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 9 червня 2023

Fersa Bearings і PFI Bearings, два провідні виробники прецизійних підшипників, нещодавно оголосили про своє членство в APRA Europe, глобальній асоціації, яка представляє інтереси компаній, що займаються відновленням автомобілів. Рішення відображає прихильність компаній зростанню та розвитку індустрії відновлення.

Як члени APRA Europe, Fersa Bearings і PFI Bearings привнесуть свій досвід і власні рішення для ремонту, щоб підтримати членів APRA та сприяти підвищенню якості трансмісій, генераторів і стартерів, що відновлюються в Європі. APRA Europe сприяє переробці як невід’ємній частині циркулярної економіки та представляє інтереси галузі, включаючи вільну торгівлю, незалежний вторинний ринок і юридичну визначеність.

«Це чудова можливість для PFI Bearings зробити внесок у зростання та розвиток індустрії відновлення, — сказав Феліпе Мартін, диреутор PFI Bearings. — Ми віримо, що наш досвід і повний асортимент підшипників для електродвигунів, генераторів, стартерів і компресорів кондиціонерів дозволять APRA Europe краще задовольнити потреби спільноти виробників».

Хосе Рамон Бласко, керівник відділу міжнародних продажів Fersa Bearings, прокоментував: «Ми раді приєднатися до APRA та підтримати індустрію відновлення. Ми хочемо поділитися своїм багатим досвідом OEM і Tier1 у роботі з провідними світовими виробниками важких трансмісій і диференціалів, а також співпрацювати з іншими членами APRA для підвищення якості та надійності відновлених автоматизованих трансмісій, що в кінцевому підсумку принесе користь як споживачам, так і навколишньому середовищу».

Джереміас Осіо, керівник відділу глобального маркетингу Fersa Group, підсумував: «У Fersa Group ми прагнемо підтримувати сталу мобільність як спосіб захисту навколишнього середовища, ми раді працювати разом з іншими членами асоціації».

Компанія PFI Bearings базується у Флориді (США) та була заснована понад 25 років тому. Основну увагу компанія приділяє підшипникам для легкового автотранспорту. У цьому секторі PFI має міцну репутацію та визнання. Продукція розроблена у США. У 2021 році оборот компанії PFI склав 16,8 млн. доларів США. Fersa Group придбала PFI у 2022 році.

Компанія A&S Fersa, яка започаткувала компанію Fersa Bearings, іспанського лідера на європейському ринку підшипників, була створена в 1968 році в м. Сарагоса (Іспанія) завдяки злиттю двох сімейних підприємств автомобільного сектора. Компанія є Виробником оригінального обладнання (ОЕМ) та сертифікованим постачальником Tier 1, а також одним із провідних брендів на ринку запчастин. Представництва та виробничі центри компанії Fersa працюють у 85 країнах світу. З 2018 року Fersa стає одним із офіційних постачальників підшипників для Daimler. Fersa — виробник продукції для відновлення та ремонту високоефективних диференціалів, автоматичних трансмісій та високопродуктивних колісних пар для комерційних автомобілів. Fersa Group була створена шляхом злиття двох європейських виробників підшипників: Fersa Bearings в Іспанії та NKE в Австрії.
Фото: Fersa