Fersa Group привітала гостей з Китаю

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 22 липня 2023

Уряд китайського міста Цзясін відвідав 25 та 26 червня штаб-квартиру Fersa Group у Сарагосі. Цей візит став результатом підписання угоди про співпрацю між китайською установою та іспанською компанією та сприяв розвитку співпраці та торгових відносин з містом Сарагоса та іншими місцевими компаніями.

Група Fersa Group, багатонаціональний експерт із проектування, виробництва та дистрибуції мобільних рішень, високоефективних підшипників і електромеханічних компонентів для автомобільної, промислової та вітрової енергетики, прийняла урядову делегацію з китайського міста Цзясін. Цей візит став результатом угоди про співпрацю між двома установами, згідно з якою обидві сторони спільно інвестують 37 мільйонів євро протягом наступних 5 років у будівництво нового заводу, куди Fersa перенесе існуюче виробництво. 

Представники Fersa супроводжували делегацію до музею мобільності Mobility City, де вони відвідали стенд іспанської корпорації, який демонструє пропозиції групи щодо розумних мобільних рішень. Члени правління Fersa разом із китайською делегацією взяли участь у зустрічі з муніципальною корпорацією міської ради Сарагоси, де обидва уряди підписали протокол про довгострокову співпрацю між обома містами.

Китайська делегація також відвідала об’єкти штаб-квартири Fersa Group у Сарагосі, де для них була проведена екскурсія виробничим цехом та новою будівлею FersaLab, яка зараз знаходиться на завершальній стадії будівництва та буде введена в експлуатацію в найближчі місяці. 

З моменту розташування в місті Цзясін у 2011 році група Fersa довела, що є рушійною силою економіки регіону. Ось чому транснаціональна група та китайська установа нещодавно підписали угоду про співпрацю, за якою обидві сторони спільно інвестують 37 мільйонів євро протягом наступних 5 років у будівництво нового виробничого заводу Fersa у місті. Новий завод Fersa в Цзясіні замінить і подвоїть розмір існуючого, оскільки він матиме площу 30 000 квадратних метрів, де будуть розміщені нові виробничі лінії, логістичний склад, науково-дослідні та дослідно-конструкторські лабораторії та офіси.

Інвестиції та зобов’язання збільшити виробничі потужності Fersa Group у Китаї дозволять групі розширити свою діяльність у цій азіатській країні, зосередившись на автомобільному та вітроенергетичному секторах, з такими великими клієнтами, як SAIC, Maxus і Dongfeng, лідерами в автомобільній промисловості, а також компаніями Envision і Goldwind, лідерами у виробництві вітрових турбін.

Останніми угодами та придбаннями компанія Fersa не лише демонструє свій чіткий намір продовжувати розширення, але й робить ще один крок вперед у своїй місії стати світовим лідером у виробництві компонентів для автомобільної, промислової та вітрової енергетики. 

Компанія A&S Fersa, яка започаткувала компанію Fersa Bearings, іспанського лідера на європейському ринку підшипників, була створена в 1968 році в м. Сарагоса (Іспанія) завдяки злиттю двох сімейних підприємств автомобільного сектора. Компанія є Виробником оригінального обладнання (ОЕМ) та сертифікованим постачальником Tier 1, а також одним із провідних брендів на ринку запчастин. Представництва та виробничі центри компанії Fersa працюють у 85 країнах світу. З 2018 року Fersa стає одним із офіційних постачальників підшипників для Daimler. Група завершила 2022 рік із оборотом у 165 мільйонів євро та зростанням на 57% порівняно з 2021 роком, і очікує перевищити оборот у 200 мільйонів євро у 2023 році. Fersa — виробник продукції для відновлення та ремонту високоефективних диференціалів, автоматичних трансмісій та високопродуктивних колісних пар для комерційних автомобілів. Fersa Group була створена шляхом злиття двох європейських виробників підшипників: Fersa Bearings в Іспанії та NKE в Австрії.
Фото: Fersa