Fersa Group візьме участь у виставці Automec Brasil у Сан-Паулу

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 14 квітня 2023

Fersa Group, іспанська група експертних компаній, які лідирують у розробці та виробництві мобільних рішень, високоефективних підшипників і електромеханічних компонентів для автомобільного сектора, візьме участь у наступній виставці Automec Brasil.

Група представить свої рішення для великовантажних транспортних засобів від Fersa Bearings, а також свій асортимент автомобільних комплектів і підшипників від A&S на виставці, яка проходитиме в Сан-Паулу з 25 по 29 квітня, на стенді D98.

Fersa Bearings, бренд, якому довіряють провідні світові виробники комплектного обладнання та Tier1, продемонструє свій асортимент рішень для автоматизованих трансмісій, диференціалів і колісних осей для важких комерційних транспортних засобів. Серед нових продуктів, які Fersa представить цього року, є ряд приводів зчеплення для трансмісій Volvo, Mercedes і ZF, а також сенсорна втулка вантажівки, яка може фіксувати дані про стан підшипників у реальному часі. Тоді як A&S зосередить свою пропозицію на широкому асортименті комплектів підшипників і стандартних автомобільних підшипників.

Automec Brasil, міжнародна виставка автомобільних компонентів і послуг, пройде у 15-й раз у Сан-Паулу (Бразилія), з 25 по 29 квітня. Минулого разу подія зібрала понад 1500 брендів і понад 75 000 відвідувачів.

Компанія A&S Fersa, яка започаткувала компанію Fersa Bearings, іспанського лідера на європейському ринку підшипників, була створена в 1968 році в м. Сарагоса (Іспанія) завдяки злиттю двох сімейних підприємств автомобільного сектора. Компанія є Виробником оригінального обладнання (ОЕМ) та сертифікованим постачальником Tier 1, а також одним із провідних брендів на ринку запчастин. Представництва та виробничі центри компанії Fersa працюють у 85 країнах світу. З 2018 року Fersa стає одним із офіційних постачальників підшипників для Daimler. Fersa — виробник продукції для відновлення та ремонту високоефективних диференціалів, автоматичних трансмісій та високопродуктивних колісних пар для комерційних автомобілів. Fersa Group була створена шляхом злиття двох європейських виробників підшипників: Fersa Bearings в Іспанії та NKE в Австрії.
Фото: Fersa