Fersa Group збільшила оборот на 57 відсотків у 2022 році, перевищивши 165 мільйонів євро

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 30 січня 2023

Fersa Group, іспанський багатонаціональний експерт у сфері мобільних рішень, високоефективних підшипників і електромеханічних компонентів для автомобільного, вітроенергетичного та промислового секторів, закриває 2022 рік із зростанням обороту на 57 відсотків, що перевищує 165 мільйонів євро.

Група налаштована збільшувати інвестиції, щоб продовжувати просувати свою філософію створення найкращих підшипників, а також силових агрегатів та інтелектуальних мобільних рішень, які допоможуть групі позиціонувати себе в якості технологічного лідера в автомобільному секторі, секторах відновлюваної енергетики та промисловості.

9 січня 2023 року корпорація оголосила про консолідацію в Індії після того, як стала основним інвестором Delux Bearings, індійського виробника підшипників і електромеханічних компонентів для обладнання, а також для легких і важких транспортних засобів.

У той же час компанія просувається в будівництві свого технологічного кампусу в Сарагосі, де буде розташована лабораторія Fersa Lab. У цьому інноваційному центрі будуть створюватися «підшипники майбутнього», і він відкриє свої двері впродовж цього року.

Компанія A&S Fersa, яка започаткувала компанію Fersa Bearings, іспанського лідера на європейському ринку підшипників, була створена в 1968 році в м. Сарагоса (Іспанія) завдяки злиттю двох сімейних підприємств автомобільного сектора. Компанія є Виробником оригінального обладнання (ОЕМ) та сертифікованим постачальником Tier 1, а також одним із провідних брендів на ринку запчастин. Представництва та виробничі центри компанії Fersa працюють у 85 країнах світу. З 2018 року Fersa стає одним із офіційних постачальників підшипників для Daimler. Fersa — виробник продукції для відновлення та ремонту високоефективних диференціалів, автоматичних трансмісій та високопродуктивних колісних пар для комерційних автомобілів. Fersa Group була створена шляхом злиття двох європейських виробників підшипників: Fersa Bearings в Іспанії та NKE в Австрії.
Фото: Fersa