Група Axel Johnson International купує шведського виробника ущільнень

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 17 січня 2024

Група Power Transmission Solutions, яка є частиною глобальної промислової групи Axel Johnson International, зміцнює свої позиції в галузі технологій ущільнення, придбавши Drivma. Придбання здійснено шведською компанією Sverull ElektroDynamo AB і повністю узгоджується з її довгостроковою стратегією стати постачальником повного спектру продуктів і послуг для передачі електроенергії. Drivma створювала свій бренд протягом десятиліть завдяки своїм кваліфікованим працівникам і знанням продуктів, що створило потужну позицію на ринку.
Компанія Sverull розвивала свій бізнес органічно та шляхом придбань, головною метою яких було створення групи, яка разом є сильнішою та яка обслуговує клієнтів якнайкраще. Sverull і Drivma є взаємодоповнюючими компаніями, а Drivma ще й додає у загальне портфоліо експертні навички та інструменти для підтримки клієнтів у виборі правильних рішень щодо технологій ущільнення. Стратегічне придбання компанії Drivma узгоджується з довгостроковим баченням Sverull і прагненням нарощувати експертний досвід у сфері ущільнення та сальників. Ця угода посилить позицію обох компаній на ринку, з кількома синергетичними можливостями для нових та існуючих клієнтів OEM. Sverull бачить величезний потенціал у масштабуванні бізнесу, забезпечуючи шлях для подальшого зростання під час створення додаткової цінності для клієнтів.

Фредрік Стернхольм, керуючий директор Sverull, прокоментував: «Придбання Drivma є важливим кроком у нашому стратегічному плані зростання. Синергія між нашими компаніями чудова, і ми в захваті від можливостей, які ця угода відкриває для наших клієнтів. Знання Drivma щодо ущільнень доповнюють наші сильні сторони, і разом ми бачимо великий потенціал для зростання в секторі передачі електроенергії».

Угода дає змогу компаніям збільшити свою пропозицію в Швеції в сегменті ринку з великим потенціалом зростання. Широкий асортимент ущільнювальної продукції компанії Drivma, значне зростання доходів і диверсифікована база постачальників роблять її ідеальним вибором для досягнення стратегічної мети Axel Johnson International щодо зростання у вибраних ринкових нішах.

Power Transmission Solutions є частиною Axel Johnson International, глобальної промислової групи, що складається з понад 150 компаній у 30 країнах. Power Transmission Solutions надає безпечні та надійні компоненти механічної передачі енергії та супутні послуги європейським виробникам у різних галузях. Основна пропозиція включає підшипники, промислові трансмісії, ущільнення, сальники та електродвигуни, а також супутні інженерні послуги.
Підготовлено за матеріалами BearingNews
Фото: Drivma