Група Fersa зміцнює свої позиції в Індії

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 18 січня 2023

Іспанська транснаціональна компанія Fersa Group зміцнює свою глобальну стратегію завдяки новим інвестиціям в Індії. Fersa Group стала головним інвестором Delux Bearings. Ця індійська компанія, що спеціалізується на виробництві підшипників і електромеханічних компонентів для всіх типів машин, а також легких і важких комерційних транспортних засобів, зберігає свою незалежність під керівництвом сім’ї Ратод, засновників компанії.

Fersa Group має досвід з розробки інтелектуальних рішень мобільності і компонентів трансмісії для автомобільного, вітроенергетичного та промислового секторів. Компанія зміцнює свою глобальну стратегію та консолідує зростання завдяки цій новій інвестиції. До цього Fersa придбала австрійську компанію NKE у 2016 році та американську компанію PFI у лютому 2022 року.

Інвестиція в Delux Bearings надає групі широкі знання та досвід у підшипниках і передових технологій виробництва трансмісії електричних і звичайних транспортних засобів, які доповнюють ті, що виробляються Fersa Group, і дозволяють їй диверсифікувати асортимент продукції та відповідати потребам і тенденціям ринку.

Цей стратегічний крок також дозволяє Fersa Group розширити свої виробничі потужності, зміцнити свої позиції в автомобільному секторі як постачальника для провідних виробників галузі та створити синергію в інноваціях, а також у операційній діяльності та витратах шляхом зміцнення глобального ланцюжка поставок. 

Педро Пабло Андреу, головний операційний директор Fersa Group, прокоментував: «Завдяки цій інвестиції Fersa Group робить ще один крок вперед у своїй стратегії зростання, своїй відданості стійким технологіям і глобальній присутності».

Рохан Ратод, генеральний директор Delux Bearings, прокоментував: «Ми пишаємося тим, що стали частиною чогось «більшого» і співпрацюємо з чудовою родиною та компанією, чиї цінності та принципи відображають наші власні. Це партнерство допоможе нам прискорити зростання Delux Bearings як на місцевому, так і на міжнародному ринках».

Останніми придбаннями Fersa Group демонструє свій чіткий намір продовжувати розвиток у сегментах OEM і вторинного ринку автомобілів і робить ще один крок вперед у своїй місії бути світовим лідером у виробництві компонентів силових агрегатів, особливо для великовантажних автомобілів. Група завершила 2022 рік із оборотом у 165 мільйонів євро та зростанням на 57% порівняно з 2021 роком і очікує перевищити оборот у 200 мільйонів євро у 2023 році.

Компанія A&S Fersa, яка започаткувала компанію Fersa Bearings, іспанського лідера на європейському ринку підшипників, була створена в 1968 році в м. Сарагоса (Іспанія) завдяки злиттю двох сімейних підприємств автомобільного сектора. Компанія є Виробником оригінального обладнання (ОЕМ) та сертифікованим постачальником Tier 1, а також одним із провідних брендів на ринку запчастин. Представництва та виробничі центри компанії Fersa працюють у 85 країнах світу. З 2018 року Fersa стає одним із офіційних постачальників підшипників для Daimler. Fersa — виробник продукції для відновлення та ремонту високоефективних диференціалів, автоматичних трансмісій та високопродуктивних колісних пар для комерційних автомобілів. Fersa Group була створена шляхом злиття двох європейських виробників підшипників: Fersa Bearings в Іспанії та NKE в Австрії.
Фото: Fersa