Група NBI придбає Industrias Beta

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 5 квітня 2023

Група NBI, світовий постачальник високоякісних підшипників, придбає компанію Industrias Beta.
Діяльність цієї компанії зосереджена на постачанні металевих компонентів, отриманих за допомогою штампування, для електричної та автомобільної промисловості. Офіс і виробничий завод Industrias Beta розташовані в Біскайі, провінції на півночі Іспанії у складі автономної спільноти Країна Басків, а саме в м. Елорріо.

Придбання Industrias Beta є важливою подією для NBI і дозволяє збільшити обсяги виробництва і прибутки в електричному та автомобільному секторах.

Угода є частиною заходів, спрямованих на більшу консолідацію NBI на глобальному ринку в рамках досягнення цілей, викладених у новому стратегічному плані, розробленому NBI.

Група NBI орієнтована на постачання високоякісних підшипників OEM-клієнтам. NBI — це бренд підшипників преміум-класу, створений у 2002 році в іспанському місті Окендо. Команда NBI працює в Іспанії, Індії, Румунії, Китаї та Бразилії. Розподільні центри та заводи знаходяться в Іспанії, Китаї та Індії. Поточний виробничий асортимент: CRB, SRB, TRB, CRTB, SPB та CF. Завдяки цьому бренд NBI є брендом преміум-класу, який конкурує з провідними світовими виробниками на ринку.