Hallite запускає нові ущільнення і підшипники

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 29 березня 2023

На Міжнародній виставці гідравліки, пневматики і трансмісій IFPE 2023 у Лас-Вегасі представлені підшипники серії 565 і змінні стрічки бренду Hallite, розроблені для застосувань із зворотно-поступальним, коливальним і повільним обертовим рухом, наприклад, для обладнання для транспортування будівельних матеріалів, кранів та вилкових навантажувачів. Вони забезпечують високу стабільність розмірів і радіальної точності для зменшення радіального зміщення, підвищення ефективності ущільнення та забезпечення тривалого терміну служби.

За словами представників компанії, підшипники виробляються з екологічно чистих матеріалів, включаючи сучасні полімери та нейлон з відновлюваних джерел, а також будуть вироблятися з поліоксиметилену (POM) для застосування у рідинах на водній основі. 

Бренд Hallite також продемонстрував ущільнення штока з низьким тертям серії 683, асиметричне ущільнення штока з однією кромкою, розроблене з точно обробленими кромками для забезпечення сухого ущільнення при легких і середніх навантаженнях. Його конструкція забезпечує низьке тертя, що допомагає знизити споживання палива, зменшити викиди та оптимізувати продуктивність.

Бренд Hallite також представив поршневе ущільнення подвійної дії серії 777. Ущільнення було перероблено, щоб включити британські розміри, щоб відповідати ряду галузевих стандартних канавок, і тепер доступне з більш економічно ефективних варіантів матеріалів для менш вимогливих застосувань.

Британська компанія братів Гол Hallite, виробник підшипників та ущільнень, заснована в 1903 році у Східному Лондоні, з 1920 року працює у Гемптоні, де з тих пір знаходиться один із глобальних виробничих центрів Hallite. З часом бренд Hallite став надійною торговою маркою на ринку Великобританії та за його межами. У 1960-х роках компанія Hallite створила виробничий центр у США, а також представництва в Австралії, Франції, Німеччині та Канаді. У 1980 році назву компанії змінено з Hall & Hall Ltd. на Hallite Seals Ltd. У 2000 роках започатковано виробництво в Китаї та Індії. У 2018 році компанію придбав концерн Michelin.
Фото: Hallite