Heidenhain візьме участь у виставці Cleanpower

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 23 травня 2023

Корпорація Heidenhain братиме участь у виставці Cleanpower 22-25 травня в Новому Орлеані, Луїзіана, США. На стенді (№1514) будуть представлені технології від двох компаній із сімейства брендів Heidenhain — Leine Linde і LTN, — які можуть зменшити труднощі, пов’язані з обслуговуванням вітрових турбін, і збільшити загальний час безвідмовної роботи.

Виробники комплектного обладнання вітрових турбін, постачальники послуг і власники вітряних електростанцій побачать різноманітні продукти, зокрема:

  • Leine Linde ADS Uptime, комплексний діагностичний інструмент, який забезпечує максимальний час безвідмовної роботи обладнання вітрових турбін, скорочуючи час простою та підвищуючи продуктивність.
  • Датчик деформації Leine Linde ESR, надійний пристрій, який забезпечує вимірювання деформації в цифровій формі для засобів керування машиною або систем збору даних.
  • Індуктивні кодери серії Leine Linde M500 відрізняються високою стійкістю до забруднення, ударів, вібрації, а також електричних і магнітних полів.
  • LTN FORJ і SC 168 є інноваційними рішеннями для контактних кілець, які забезпечують підвищену надійність, довший термін служби та зниження витрат на обслуговування порівняно з традиційними конструкціями контактних кілець.
Cleanpower — головна подія галузі відновлюваної енергетики, яка об’єднує політичних лідерів, експертів галузі та компанії чистої енергетики для розвитку галузі.

Heidenhain — німецька компанія, що розробляє та виробляє перетворювачі лінійних та кутових переміщень, кругові датчики, пристрої цифрової індикації, системи числового програмного управління, аксесуари, електроприводи, що регулюються. Компанія заснована в 1889 році в Берліні.