Китайський виробник підшипників запрошує в Ганновер

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 25 квітня 2024

Компанія Harbin Bearing Group Co., Ltd., заснована в 1950 році, є однією з трьох основних виробничих баз китайської підшипникової промисловості із зареєстрованою торговою маркою HRB. Основна продукція Harbin Bearing Group розроблена для таких галузей промисловості, як автомобілебудування та сільськогосподарське машинобудування, електромеханічне обладнання, металургія та гірничодобувна промисловість, нафтохімія, аерокосмічна та оборонна промисловість. Виробник підшипників робить значний внесок у оборонну промисловість Китаю та сектор виробництва обладнання.

Компанія оголошує про участь у потужній виставці Hannover Messe 2024, де буде демонструвати новітні підшипникові продукти, технології та послуги. Компанія запрошує професіоналів галузі та потенційних клієнтів з усього світу відвідати її виставковий стенд. 
Дата проведення виставки: 22-26 квітня 2024 року
Місце проведення: Ганноверський виставковий центр, Німеччина
Номер стенду: N0.6-B16/1

Harbin Bearing Group Co., Ltd. була заснована в 1950 році, є одним із 156 ключових проектів у період «першої п’ятирічки» індустріального розвитку Китаю, є однією з трьох основних виробничих баз китайської підшипникової промисловості, має зареєстровану торгову марку HRB, статутний капітал 650 мільйонів юанів, загальні активи 1,6 мільярда юанів у 2021 році. Загальна кількість працівників — понад 1800 осіб. Продукція широко використовується в авіації, аерокосмічній промисловості, навігації, верстатах, промислових роботах, двигунах, автомобілях, залізничному транспорті, металургії та гірничодобувній промисловості, сільськогосподарському машинобудуванні, хімічному машинобудуванні.
Фото: Harbin Bearing Group