Компанія NSK підписала угоду з Motion Plus

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 16 червня 2023

Маркетплейс з м. Пітсбург, столиці робототехніки Америки, Motion Plus підписав важливу угоду з NSK Ltd., світовим лідером у сфері високоякісної автоматизації та підшипникової продукції. Це стратегічне партнерство сприятиме розповсюдженню передових продуктів у сфері автоматизації виробництва NSK через онлайн-магазин Motion Plus, де клієнт може використовувати фільтри, щоб легко вибрати потрібний або виготовлений на замовлення продукт.

«Співпраця з NSK дозволяє нам забезпечувати виняткову цінність для наших клієнтів, — сказав Бен Ферніш, співзасновник Motion Plus. — Всесвітньо відома репутація NSK щодо якості та інновацій ідеально узгоджується з нашою місією надавати найякісніші, найсучасніші технології руху для нашої різноманітної клієнтської бази».

Менеджер з продажів лінійних продуктів NSK Майк ДеКамп сказав: «Не можна ні заперечувати, ні ігнорувати постійне зростання та розвиток онлайн-ринку. Усвідомлюючи цю реальність, NSK із задоволенням співпрацює з Motion Plus, щоб надати наші технічні та високоточні продукти клієнтам, наші спільні клієнти швидко отримають технічну підтримку через вебсайт Motion Plus».

Згідно з цією угодою, Motion Plus розповсюджуватиме низку продуктів NSK через свій онлайн-магазин, включаючи прецизійні лінійні рейки, підшипники та вузли, прецизійні кулькові гвинти, роторні двигуни з прямим приводом із високим крутним моментом, високоміцні однокаретні приводи, опори та блоки гвинтових підшипників. Ці продукти втілюють прихильність NSK до точності, надійності та ефективності та значно розширять спектр рішень, які Motion Plus може запропонувати підприємствам і галузям, які покладаються на передові технології автоматизації.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: Motion Plus