Компанія Timken у 12-й раз отримала нагороду за етику

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 18 березня 2023

Компанія Timken, світовий лідер у виробництві підшипників і рішень промислового руху, була визнана однією з найбільш етичних компаній у світі в 12-й раз. Інститут Ethisphere Institute — світовий лідер у визначенні та просуванні стандартів етичної ділової практики, оголосив, що концерн Timken знову є одним з лауреатів 2023 року.

«Етика та чесність є основними цінностями Timken, які визначають, як наша глобальна команда взаємодіє між собою, з нашими партнерами та клієнтами, — сказав Річард Г. Кайл, президент і головний виконавчий директор Timken. — Включення до цього списку свідчить про відданість наших партнерів підтримці наших цінностей. Ми вітаємо інших лауреатів 2023 року та пишаємося тим, що приєдналися до них у цьому списку».

Фахівці Ethisphere включили 135 лауреатів із 19 країн і 48 галузей у свій список лауреатів 2023 року. Timken є однією з дев'яти компаній, представлених у категорії промислового виробництва.

Складаючи список нагороджених, Ethisphere оцінює культуру компанії, екологічні та соціальні практики, етику та діяльність із дотримання нормативних вимог, управління, різноманітність та ініціативи, які підтримують ланцюг створення вартості.

«Етика має значення. Такі організації, як Timken, які зобов’язуються підтримувати чесність у бізнесі за допомогою надійних програм і практик, не тільки підвищують стандарти для всіх, але й мають кращі довгострокові показники, — прокоментувала генеральний директор Ethisphere Еріка Салмон Бірн. — Потрапивши в цей список у 12-й раз, концерн Timken продемонстрував свою постійну відданість справі і лідерству, заснованому на цінностях».

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.
Фото: Timken