Концерн ABB придбав підрозділ Siemens

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 12 травня 2023

Концерн ABB оголосив про завершення придбання бізнесу низьковольтних двигунів Siemens NEMA. Підрозділ з виробництвом у Гвадалахарі (Мексика), має портфель надійних продуктів, велику клієнтську базу в Північній Америці та досвідчену команду. У компанії працює близько 600 людей, а дохід у 2021 році склав приблизно 63 мільйони доларів США.

Компанію придбано в рамках стратегії розвитку концерну, це дозволить підрозділу двигунів NEMA розширити пропозицію продукції та ланцюжка поставок, а також покращити підтримку клієнтської бази у Північній Америці та Мексиці за рахунок місцевого виробництва та продажів.

ABB виконає ребрендинг лінії горизонтальних і вертикальних асинхронних двигунів для важких навантажень і загального призначення і виведе її на ринок протягом другого кварталу 2023 року.

Галузь автомобільної промисловості NEMA, розмір якої становить приблизно 2,7 мільярда доларів США, включає промислові електродвигуни, які в основному використовуються в Північній Америці. Двигуни NEMA є основними компонентами, які необхідні для роботи обладнання в таких галузях, як харчова промисловість і виробництво напоїв, нафтова і газова промисловість, гірничодобувна промисловість, водопостачання та інш.

Концерн ABB є світовим технологічним лідером, який сприяє цифровому перетворенню галузей багато років. Компанія має багату історію інновацій, що охоплює понад 130 років. ABB — це швейцарсько-шведська корпорація, що спеціалізується в галузі електротехніки, машинобудування та інформаційних технологій. Ключовими напрямками діяльності компанії є енергетичне машинобудування та технології автоматизації. Компанія заснована у 1988 році злиттям шведської компанії ASEA (заснована у 1883) та швейцарської Brown, Boveri & Cie (заснована у 1891).
ABB має представництва у понад 100 країнах і дає роботу близько 144 000 співробітників.
ABB Motion пропонує новаторські приводи, двигуни, генератори, підшипники та підшипникові вузли, продукти для механічної передачі енергії та інтегровані рішення для цифрових силових агрегатів, забезпечуючи беземісійне майбутнє для промисловості, міст, інфраструктури та транспорту.
Фото: ABB