Концерн Schaeffler представив підшипники та інші рішення в Лас-Вегасі

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 16 листопада 2023

З 31 жовтня по 2 листопада 2023 року компанія Schaeffler представила свою продукцію на виставці рішень для післяпродажного обслуговування автомобілів AAPEX (Automotive Aftermarket Products Expo), яка проходила у виставковому центрі Venetian Expo в Лас-Вегасі. Під лозунгом «Ваш бізнес — наша мета» концерн Schaeffler приймав клієнтів і галузевих партнерів на своєму стенді, демонструючи продукти та сервісні рішення, які покращують життєвий цикл автомобіля, а також технології, які підтримують перехід галузі до електромобільності.

Протягом останніх кількох років концерн Schaeffler інвестував значні кошти в розширення портфоліо продуктів і операцій, щоб краще обслуговувати автомобільну галузь післяпродажного обслуговування. Компанія зосереджена на тому, щоб надавати своїм клієнтам найкращі рішення на кожному етапі, обслуговуючи транспортні засоби з двигуном внутрішнього згоряння (ДВЗ) сьогодні, а також гібридні та електромобілі (BEV) завтрашнього дня. Під брендом INA компанія Schaeffler прагне стати преміум-партнером для виробників оригінального обладнання і постачатиме запчастини для ремонту двигунів ДВЗ і силових установок майбутнього.

Компанія Schaeffler продемонструвала технології газорозподільного механізму, а також розширювані лінійки комплектів ланцюгів ГРМ і комплектів переднього допоміжного приводу (FEAD), а також модулів керування температурою.

Schaeffler продемонстрував прогрес виробництва від окремих підшипників Gen1, для встановлення яких потрібні спеціальні інструменти та великий досвід, до інноваційних підшипників Gen2 та Gen3.

Компанія також представила мехатроніку майбутнього шасі, яка має більш повно інтегровані компоненти, що покращують продуктивність — рішення включають інтелектуальну систему керування заднім колесом Schaeffler (iRWS), інтелектуальну систему активного контролю крену (iRAC), колісні підшипники TriFinity, спеціально розроблені для BEV, та активний стабілізатор крену. Бренд LuK охоплює сучасні трансмісійні продукти Schaeffler.

Виробництво трансмісій Schaeffler також зосереджується на наданні рішень для майбутніх технологій трансмісії, оскільки галузь рухається до гібридних і електромобілів BEV — це розробка компонентів, модулів і систем, таких як електродвигуни та електричні осі. Окрім того, компанія Schaeffler продемонструвала свій автомобіль-прототип, модифіковану вантажівку середньої вантажопідйомності з електродвигуном і коробкою передач на осі з електричною балкою 3 в 1 на 800 В. Прототип також оснащений акумуляторними блоками Schaeffler і модулями керування температурою.

Концерн Schaeffler Group займає провідне місце в автомобілебудуванні, промисловості і авіакосмонавтиці завдяки своїм відомим маркам INA, FAG і LuK. Концерн пропонує понад 40 тисяч найменувань продукції масового виробництва під торговими марками INA і FAG, які використовуються більш ніж в 60 секторах промисловості.
Наріжним каменем групи стала компанія INA, яку заснували брати Вільгельм і Георг Шеффлер в 1946 році в німецькому місті Херцогенаурах. Успіх до компанії прийшов в 1949 році після того як Георг Шеффлер розробив сепаратор голчастого роликопідшипника.
У 2015 році продажі групи склали понад 13 мільярдів євро. Група дає роботу 84 тисячам співробітників в 200 компаніях в 50 країнах світу.
Підготовлено за матеріалами Schaeffler