Концерн Timken — одна з найбільш інноваційних компаній Америки

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 31 березня 2023

Концерн Timken, світовий лідер з виробництва підшипників і рішень промислового руху, названий однією з найбільш інноваційних компаній Америки журналом Fortune і компанією StatistaTimken є однією з 300 компаній, включених до списку 2023 року.

«Timken впроваджує інновації для наших клієнтів протягом понад 120 років, — сказав Річард Г. Кайл, президент і головний виконавчий директор Timken. — Наша команда відома не лише чітким мисленням і спеціалізованим досвідом, але й підходом до співпраці та доступністю. Для нас велика честь бути в цьому списку разом із багатьма найбільш знаковими та інноваційними компаніями Америки».

Fortune і Statista оцінювали компанії за допомогою опитувань співробітників і експертів у різних областях. Серед критеріїв для визначення компаній у списку вони вказали інновації в продуктах, інновації в процесах, інноваційну культуру та зростання доходів.

Будучи світовим лідером у галузі технології підшипників, компанія Timken зміцнила свою позицію глобального лідера, щоб розширити та масштабувати продукцію та послуги промислового руху. Завдяки своїм знанням галузі та досвіду роботи на багатьох кінцевих ринках в різних регіонах, Timken розробляє інноваційні та сталі рішення для широкого спектру галузей.

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.
Фото: Timken