Концерн Timken — серед найкращих роботодавців США

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 20 лютого 2023

Компанія Timken, світовий лідер у виробництві підшипників і рішень промислового руху, отримала місце в списку Forbes найкращих великих роботодавців Америки 2023 року. Timken є одним із 500 роботодавців, визнаних у 25 різних галузях промисловості.

«Включення до цього списку говорить про гарні можливості кар’єрного зростання, які ми пропонуємо, і про гордість наших колег за важливу роботу, яку вони виконують по всьому світу, — прокоментувала Наташа Поллок, віце-президент Timken з кадрів. — Члени команди Timken відіграють ключову роль у забезпеченні надійного транспортування, безпечного виробництва продуктів харчування, відновлюваних джерел енергії та багатьох інших процесів, які є життєво важливими для нашого глобального суспільства. Ми маємо честь бути включеними до цьому списку разом з іншими найкращими роботодавцями, серед яких багато наших клієнтів і ділових партнерів».

Timken пропонує партнерам можливість співпрацювати в глобальних командах з компанією, яка визнає та винагороджує нові ідеї та внески. Співробітники отримують чудову оплату праці та переваги, а також індивідуальні можливості розвитку кар’єри та просування для досягнення професійного зростання.

Forbes і Statista визначили найкращих великих роботодавців Америки 2023 року на основі результатів незалежного опитування, проведеного серед 45 000 співробітників великих компаній (понад 1000 працівників) у Сполучених Штатах.

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.
Фото: Timken