Концерн Timken знову визнано однією з найвідповідальніших компаній Америки

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 14 грудня 2023

Компанія Timken, світовий лідер у виробництві підшипників і промислових механізмів, була визнана Newsweek і Statista Inc. однією з найвідповідальніших компаній Америки 2024 року. Концерн Timken потрапляє до престижного списку чотири роки поспіль, що відображає незмінну відданість компанії корпоративній соціальній відповідальності.

«Ми вважаємо соціальну відповідальність невід’ємною частиною нашої бізнес-стратегії та поєднуємо наші глобальні ініціативи з інженерним досвідом, щоб побудувати світ, який буде більш ефективним, стійким і кращим для майбутніх поколінь, — сказав Річард Г. Кайл, президент Timken. — Ми знову маємо честь отримати визнання Америки разом із багатьма видатними корпораціями».

Щорічний список містить 600 найвідповідальніших компаній Сполучених Штатів, які охоплюють 14 галузей. 

Newsweek і Statista обирають найвідповідальніші компанії Америки за результатами аналізу ключових показників ефективності (KPI), отриманих на основі незалежного опитування та загальнодоступних звітів про сталий розвиток і корпоративну соціальну відповідальність 2000 провідних компаній США. Під час незалежного опитування 17 тисяч громадян США запитували про їхнє сприйняття діяльності компанії у сфері корпоративної соціальної відповідальності, тоді як KPI зосереджувалися на показниках компанії в екологічній стійкості, соціальному впливі та корпоративному управлінні.

Timken — це провідна компанія з виробництва конічних роликових підшипників, сферичних, циліндричних, кулькових підшипників, підшипників ковзання, мініатюрних підшипників, прецизійних підшипників і підшипників в корпусних вузлах, комплектуючих для передачі механічної потужності. Компанія пропонує і технічні послуги по відновленню та ремонту підшипників і силових систем. Історія компанії почалася в Сент-Луїсі, штат Міссурі, де в 1899 році каретний майстер Генрі Тімкен запатентував конічний роликовий підшипник і разом з двома синами заснував компанію The Timken Roller Bearing and Axle Company. Зараз компанія представляє ряд потужних брендів: Timken®, Bii®, Carlisle®, Drives®, Fafnir®, Interlube®, Philadelphia Gear® і Standard Machine®. Компанія впевнено почувається на ринках сільгосптехніки, автомобільної промисловості, авіакосмічної та оборонної промисловості, енергетики, металургії та залізничного транспорту. Компанія нараховує понад 17 тисяч співробітників в 42 країнах світу.
Фото: Timken