Корейський виробник представить підшипники на METALEX VIETNAM 2023

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 30 вересня 2023

SGO, південнокорейський виробник самозмащувальних підшипників, візьме участь у виставці верстатів і металообробки METALEX VIETNAM 2023, яка відбудеться в місті Хошимін з 4 по 6 жовтня.

З 2018 року SGO прагне підкорити ринок В’єтнаму, беручи участь в спеціалізованих виставках, таких як VietnamPlas 2018 і Vietnam International Machinery Fair 2019. В результаті SGO успішно розпочала експорт своїх сферичних підшипників для використання в обладнанні гідроелектростанцій В'єтнаму в 2019 році.

На виставці METALEX VIETNAM SGO представить самозмащувальні багатошарові композитні підшипники, які останнім часом користуються підвищеним попитом у В’єтнамі як цільовому експортному ринку. Самозмащувальні багатошарові композитні підшипники складаються з різних матеріалів, PTFE, полімер і бронза нашаровуються на сталеву основу для використання в друкарських машинах, текстильних машинах, автомобілях, машинах для лиття металу, сільськогосподарських машинах, спортивному обладнанні та будівельному обладнанні. На виставці компанія SGO також планує продемонструвати промисловим клієнтам свій розширений асортимент продукції — підшипники з попереднім змащенням, біметалічні підшипники та бронзові підшипники.

METALEX VIETNAM — це міжнародна виставка обладнання для металообробки та верстатобудування, яка демонструє нові інноваційні технології, надаючи учасникам можливість спілкуватися з іншими експонентами та покупцями в азіатському регіоні. SGO продемонструє металеві підшипники та багатошарові композитні підшипники з самозмащенням, які використовуються для формування листового металу, формування та інших різноманітних промислових застосувань.

Заснована в 2000 році у південнокорейському місті Інчон компанія SGO виробляє самозмащувальні підшипники, які використовуються в машинах для лиття пластмас під тиском, будівельному обладнанні, обладнанні для сталеливарних підприємств і гідроелектростанцій. Виробнича система One-Stop Process дозволяє обробляти сировину, відливати, екструзувати матеріал і обробляти підшипники. Володіючи 16 внутрішніми та міжнародними патентами, SGO експортує свою продукцію до більш ніж 30 країн світу, зберігаючи конкурентоспроможність поряд з іншими великими експортерами та технологічно розвиненими країнами.
Фото: SGO