Корпорація Regal придбала Altra

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 15 квітня 2023

Придбання компанією Regal Rexnord Altra Industrial Motion, глобального бізнесу промислової автоматизації та передачі електроенергії, є привабливою угодою як для клієнтів, так і для кінцевих користувачів. Об’єднана компанія запропонує розширені можливості надання послуг, технологічний контент і досвід у галузі. Згідно з угодою, Regal Rexnord сплачує 62 долари за акцію Altra готівкою, отже, ця компанія в передмісті Бостона оцінюється приблизно в 4,95 мільярда доларів. 

«Придбання Altra ознаменує важливу віху на шляху Regal Rexnord», — сказав генеральний директор Regal Rexnord Луї Пінкхем.

Altra розробляє та виробляє широкий спектр високотехнологічних рішень для керування рухом, автоматизації та передачі енергії. Розширене портфоліо продукції для передачі електроенергії об’єднаної компанії створює ще більш привабливого партнера для дистриб’юторів і покращує позиції концерна Regal Rexnord, готового пропонувати рішення для промислових силових агрегатів на більшій кількості кінцевих ринків.

«Це придбання відкриває багато нових шляхів для прибуткового зростання. Зокрема, з платформою Altra Automation & Specialty ми займаємо місце глобального постачальника рішень автоматизації. Бізнес автоматизації має дуже привабливі перспективи зростання та рентабельність, обслуговуючи багато ринків, які передбачали попутне зростання, включаючи автоматизацію заводів, медицину, аерокосмічну сферу, склади та логістику», — сказав Пінкхем.

«Ця угода також значно розширює наше портфоліо трансмісій, зокрема нашу пропозицію промислових силових агрегатів, додаючи нові продукти в різних категоріях (наприклад, гальма, передачі і зчеплення), одночасно розширюючи кількість кінцевих ринків, на яких ми активно працюємо. Ми поділяємо прагнення до командної роботи та віру в силу різноманітності, залученості та включення. З усіх цих причин ми раді вітати партнерів Altra в Regal Rexnord і з нетерпінням чекаємо всього, чого ми зможемо досягти разом після завершення транзакції», — додав Пінкхем.

Компанія Altra, розташована в Брейнтрі (штат Массачусетс), США, має понад 9000 співробітників і 47 виробничих потужностей у 17 країнах світу, а обсяг продажів становить 1,9 мільярда доларів США. Очікується, що це придбання прискорить розвиток стратегії цифровізації, покращить позиціонування Regal Rexnord для розвитку Industry 4.0, що буде критично важливим для майбутніх зусиль з розробки продукту.

Корпорація Regal Rexnord є провідним виробником електродвигунів та компонентів зі штаб-квартирою у м. Білойт, штат Вісконсін, США. Компанія має виробничі, збутові та сервісні підприємства та представництва по всій території США, Канади, Мексики, Європи та Азії. У корпорації працює понад 23 000 співробітників.
Фото: Regal