Корпорація ZWZ розробила роликові підшипники без зовнішнього кільця

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 31 грудня 2023

Зі швидким розвитком високотехнологічних продуктів, таких як сучасні аерокосмічні, оптико-електромагнітні прилади та прецизійне обладнання, світова підшипникова промисловість також вступила в епоху всебічних інновацій у виробничих технологіях.

У деяких конкретних сценаріях застосування підшипники мають одночасно витримувати великі та ударні навантаження та обертатися з високою швидкістю. Циліндричні роликові підшипники ZWZ мають більшу осьову та радіальну несучу здатність завдяки вдосконаленню конструкції доріжок кочення та тіл кочення. Тому вони стали популярним вибором у таких застосуваннях, як середні та великі двигуни, коробки передач, генератори та різне машинобудівне обладнання.

В останні роки попит на циліндричні роликопідшипники без зовнішніх кілець зростає в галузях вітрових електроприводів, машинобудування та автомобілів. У застосуванні циліндричні роликові підшипники без зовнішніх кілець уникають звичайного режиму відмови легкого ковзання, спричиненого посадкою зовнішнього кільця з зазором, і прості в установці та обслуговуванні, забезпечуючи високу надійність роботи. Таким чином, нові циліндричні роликові підшипники без зовнішніх кілець ZWZ уже широко використовуються на ринку.

Корпорація Wafangdian Bearing Group Corporation, скорочено ZWZ, була заснована в 1938 році, а в 1995 була реорганізована в держкомпанію. Корпорація входить до Top 500 Enterprise в Китаї. Корпорація є сьомим за величиною виробником підшипників у світі та № 1 у Китаї. ZWZ має 22 виробничих підприємства у 6 індустріальних парках. ZWZ співпрацює з SKF, Koyo і THK.
Продукція концерну Wafangdian Bearing Group Corporation сертифікована за ISO 9001:2000, ISOQS9000 та ГОСТ 520:2003 (Україна). Концерн виробляє понад 12000 типорозмірів підшипників із внутрішнім діаметром від 20 мм до 6000 мм. Підшипники поставляються до 80 країн світу.
Фото: ZWZ