Melior Motion GmbH змінює назву

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 5 грудня 2022

На початку 2022 року постачальник автомобільної та промислової продукції Schaeffler придбав Melior Motion GmbH, інноваційного виробника прецизійних редукторів для робототехніки та автоматизації. З 1 грудня 2022 року компанія Melior Motion GmbH працює під назвою Schaeffler Ultra Precision Drives GmbH. Мета придбання — постійне розширення асортименту прецизійних редукторів промислового підрозділу та забезпечення стратегічно сильної позиції Schaeffler на ринку промислової автоматизації.
З моменту придбання компанія Schaeffler подвоїла виробничі потужності прецизійних планетарних редукторів серії PSC у штаб-квартирі Melior Motion у Гамельні (Німеччина). Крім того, виробнича лінія була створена для китайського ринку в Нанкіні в Китаї. Schaeffler планує будівництво нових складських ліній та інвестиції у високоефективні виробничі технології для модернізації потужностей в Гамельні.

Компанія Schaeffler Ultra Precision Drives GmbH займається розробкою та виробництвом високопродуктивних, зносостійких та довговічних системних компонентів за індивідуальними замовленнями у галузі промислової автоматизації.
Завдяки успішній інтеграції Melior Motion, компанія Schaeffler систематично доповнює свій портфель прецизійних редукторів. Серію високоточних хвильових зубчастих коліс, які використовуються, наприклад, для коботів (RT1 і RT2), тепер доповнюють прецизійні планетарні редуктори для промислових роботів. 

Компанія Melior Motion GmbH, виручка якої у 2021 році склала близько 23 мільйонів євро, налічує понад 100 співробітників та розташована в Гамельні (Німеччина). Європа та Китай в даний час є основними ринками збуту компанії Melior Motion GmbH. Компанія була заснована у 2017 році та походить від компанії Stephan-Werke, заснованої у 1908 році, яка була придбана Premium Ltd. в 2011 році.

Концерн Schaeffler Group займає провідне місце в автомобілебудуванні, промисловості та авіакосмонавтиці завдяки своїм відомим маркам INA, FAG та LuK. Концерн пропонує понад 40 тисяч найменувань продукції масового виробництва під брендами INA та FAG, які використовуються у 60 секторах промисловості. Наріжним каменем групи стала компанія INA, заснована братами Вільгельмом та Георгом Шеффлерами у 1946 році у німецькому місті Херцогенаурах. Успіх до компанії прийшов у 1949 році після того, як Георг Шеффлер розробив сепаратор голчастого роликопідшипника. У 2015 році продажі групи перевищили 13 мільярдів євро. Група надає роботу 84 тисячам співробітників у 200 компаніях у 50 країнах світу.