Нові підшипники ZWZ замінять імпортні аналоги в Китаї

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 25 листопада 2022

Провідний китайський виробник підшипників ZWZ оголосив про технологічний прорив у виробництві підшипників для сталеливарень. Компанія ZWZ подолала технічні труднощі в розробці підшипників опорного ролика, які використовуються на прокатних станах для кремнистої сталі. Підшипники випробували і вже встановили на провідних підприємствах сталеливарної промисловості Китаю, таким чином, замінивши імпортні аналоги підшипниками власного виробництва. У листопаді ZWZ почала виробляти цей підшипник великими партіями для клієнтів.

Через високу швидкість і велике зусилля прокатки підшипники опорних роликів прокатних станів для кремнієвої сталі мають бути точними, надійними та витримувати високі навантаження. Раніше підшипники, які широко використовуються в індустрії холодної прокатки Китаю, були монополізовані іноземними брендами.

Компанія ZWZ провела дослідження та аналіз кожної ланки проектування, процесу та обробки підшипників. Після оптимізації процесу та повторного пробного виробництва показники були прийняті замовником та була успішно здійснена локалізація продукту. За інформацією виробника, кількість замовлень на цей підшипник неухильно зростає.

Корпорація Wafangdian Bearing Group Corporation, скорочено ZWZ, була заснована в 1938 році, а в 1995 була реорганізована в держкомпанію. Корпорація входить до Top 500 Enterprise в Китаї. Корпорація є сьомим за величиною виробником підшипників у світі та № 1 у Китаї. ZWZ має 22 виробничих підприємства у 6 індустріальних парках. ZWZ співпрацює з SKF, Koyo і THK.
Продукція концерну Wafangdian Bearing Group Corporation сертифікована за ISO 9001:2000, ISOQS9000 та ГОСТ 520:2003 (Україна). Концерн виробляє понад 12000 типорозмірів підшипників із внутрішнім діаметром від 20 мм до 6000 мм. Підшипники поставляються до 80 країн світу.
Фото: ZWZ