Нову нагороду SKF присуджено Acorn Industrial Services Ltd

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 17 вересня 2023

Провідний постачальник силових передач ACORN® став першою компанією у Великій Британії, яка отримала новий статус партнера з обслуговування продукції від провідного світового виробника підшипників і продукції для обслуговування — SKF. SKF присудила нещодавно створену нагороду Maintenance Product Partner Accolade компанії ACORN на знак визнання відповідності критеріям, встановленим виробником, який зосереджувався на зберіганні запасів і відповідних послугах з технічного обслуговування.

Щоб отримати статус сертифікованого партнера, ACORN задовольнив усі вимоги SKF, включаючи надання різноманітного обладнання для технічного обслуговування в оренду, навчання на місці для клієнтів і персоналу та значні інвестиції в складські запаси, щоб гарантувати готовність запасів для відправки в той же день.

Менеджер з виробництва підшипників ACORN Енді Флетчер прокоментував: «Для нас велика честь отримати такий важливий сертифікат від SKF. Це підкреслює прагнення ACORN надавати найкраще обслуговування клієнтам, що підтримується найширшим асортиментом продуктів SKF, доступних у Великобританії. Цього року ACORN святкує своє 20-річчя як авторизований дистриб’ютор SKF, і за цей час ми накопичили значну кількість знань і досвіду щодо продуктів SKF, які ми можемо передати нашим клієнтам».

У компанії Acorn є експерти з продуктів SKF, які допомагають клієнтам із запитами, надаючи допомогу на місці, навчаючи та приймаючи рішення, що робить їх ідеальним партнером для підтримки клієнтів у їхніх стратегіях обслуговування.

ACORN® — один із найважливіших у Європі брендів підшипників, систем лінійного переміщення, компонентів для трансмісії та обладнання для технічного обслуговування. Англійська компанія має більш ніж тридцятирічний досвід роботи у сфері розповсюдження підшипникової продукції — з 1983 року на ринку. Acorn Industrial Services Ltd є частиною Axel Johnson International, глобальної промислової групи, що складається з понад 150 компаній у 30 країнах. 
Підготовлено за матеріалами BearingNews