NSK Americas запрошує на виставку в Детройт

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 19 травня 2023

NSK Americas, світовий лідер у сфері технологій управління підшипниками та компонентами лінійного руху, представить свої нові лінійні приводи серії AXIS на виставці Automate у травні. Ці надшвидкісні, надточні одноосьові приводи забезпечують позиціонування високого навантаження.

«Наші нові приводи серії AXIS ідеально підходять для розробників систем, яким потрібна висока продуктивність і надточні рішення лінійного позиціонування, — сказав Джон Лорелло, менеджер лінії лінійних продуктів NSK. — Пропонуючи різні приводи, ми бездоганно інтегрували наш накопичений досвід у сфері кулькових гвинтів, лінійних напрямних, опорних підшипників і технологій двигунів, щоб розробити нові зручні, адаптовані та настроювані приводи».

Представники NSK презентують лінійний двигун (серія LMAX), привід з прецизійним шліфуванням (серія BMAX). Обидві конструкції серії AXIS забезпечують гнучку відкриту інтеграцію у високопродуктивні системи лінійного руху.

На виставці відвідувачі переглянуть рішення для адитивного виробництва, робототехніки, транспортних ліній, верстатів і ряду інших високопродуктивних застосувань, а також дізнаються, як усі ці технології спрямовані на розширення функцій обладнання та подовження часу безвідмовної роботи. Лінійний рух і інтегровані мехатронні рішення NSK підтримують інновації в процесах із трансформаційною продуктивністю та ефективністю.

Automate 2023, виставка технологій автоматизації, відбудеться 22–25 травня 2023 року в м. Детройт (шт. Мічиган, США). 750 провідних експонентів з усього світу продемонструють прориви, про які люди лише мріяли нещодавно. Відкрийте для себе найновішу робототехніку, штучний інтелект, керування рухом тощо.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK