NSK і Токійський технологічний інститут відкриють дослідницький центр

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 15 березня 2023

NSK Ltd, лідер на світовому ринку виробництва підшипників, і Токійський технологічний інститут підписали угоду про створення дослідницького трибологічного центру. NSK і Токійський технологічний інститут сприятимуть технологічному прогресу та інноваціям у сфері трибології, щоб надати необхідні рішення, які відповідають потребам сталого розвитку суспільства.

У контексті швидких технологічних інновацій, на додаток до поглиблення досліджень, зосереджених на окремих фундаментальних технологіях, взаємна інтеграція досліджень у кожній галузі прискорить покращення функцій підшипників, наприклад, покращення показників тертя та довговічності.

Створюючи високофункціональні підшипники та продукти лінійного руху, концерн сприяє створенню безпечного, захищеного та комфортного суспільства, наприклад, покращуючи паливну ефективність транспортних засобів і стабільну роботу виробничих потужностей.

У минулому співпраця NSK та інституту Токіо обмежувалася застосуванням експертних знань для дослідження проблем, які NSK було важко вирішити самостійно. Зараз NSK створює спільну дослідницьку базу з Токійським технологічним інститутом, щоб створити системне та дослідницьке середовище, яке забезпечує постійний інноваційний технологічний розвиток шляхом поєднання сильних сторін обох учасників. NSK продовжуватиме надавати суспільству нову інноваційну цінність на основі досвіду в підшипниковій галузі та власних трибологічних технологій найвищого класу.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: Titech