NSK пропонує унікальні підшипникові вузли

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 9 травня 2023

Компанія NSK пропонує виробляти для індивідуальних замовників попередньо зібрані підшипникові вузли для застосувань, які вимагають надзвичайно точної обертової характеристики. Ці компактні вузли оснащені парою прецизійних радіальних кулькопідшипників NSK для забезпечення високошвидкісної та високоточної роботи в різних пристроях, включаючи ручні пилососи, хірургічне обладнання та інструменти для оптичного контролю.

Проектуючи та виробляючи кожен вузол відповідно до специфікацій замовника, NSK збирає окремі компоненти (виготовлені з мікронними допусками) відповідно до найвищих стандартів. Таким чином, попередньо зібраний підшипниковий вузол є ідеальним рішенням для OEM-виробників, які хочуть зосередитися на своїх основних сферах роботи. Збірка з надзвичайно високим рівнем точності зазвичай вимагає забезпечення спеціальних приміщень, процесів і обладнання, що означає значні фінансові зобов’язання. Натомість виробники комплектного обладнання можуть скористатися послугами компанії NSK, яка має багаторічний досвід у виробництві високоточних підшипників.

За міжнародними стандартами на допуски, доступна точність для попередньо зібраних підшипникових вузлів NSK складає IT4-IT5 на діаметри, IT1-IT2 на обертання (бій) і IT1/2-IT2/2 на геометричні допуски. Точність цього рівня забезпечує оптимальну роботу, уникаючи будь-яких неточностей, які можуть спричинити проблеми з підшипниками, таких як зменшення втомного ресурсу, руйнування або заїдання.

Експерти NSK готові обговорювати вимоги будь-якого OEM-виробника, який розпочинає програму розробки нової продукції, де точне, швидке, плавне та безпечне обертання має першорядне значення.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK