NSK розширює науково-дослідний центр і штаб-квартиру в Китаї

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 6 червня 2023

В місті Куньшань (Китай) компанія NSK провела церемонію закладки фундаменту для розширення китайської штаб-квартири NSK і новітнього науково-дослідного центру.

Нова будівля буде розташована в зоні економічного розвитку Хуацяо, місто Куньшань, із загальною площею приблизно 21 000 квадратних метрів, будівництво планується завершити в серпні 2024 року.

Завдяки цьому будівництву NSK розширить свою присутність у Китаї, збільшивши кількість співробітників і посиливши дослідницькі можливості для підтримки локалізованого розвитку технологій.

Президент і генеральний директор NSK China Юй Гопін прокоментував церемонію закладки фундаменту.

NSK розроблятиме технології та продукти на китайському ринку, які задовольнятимуть потреби клієнтів завдяки високій швидкості, передовим методам і конкурентоспроможним цінам. Завдяки цьому розширенню NSK планує подальше просування досліджень і розробок передових технологій у галузі промислового обладнання, автомобільних підшипників і автомобільного рульового керування, а також зосередиться на розробці нових технологій і продуктів, пов’язаних з електрифікацією та цифровізацією автомобілів, в сфері уваги також автономне водіння, верстати з ЧПК, високошвидкісний залізничний транспорт, енергія вітру, робототехніка та медицина тощо. Поєднуючи основні технології NSK з цифровими технологіями, компанія забезпечить високоякісні ефективні рішення для промислового розвитку Китаю, сприяючи подальшій модернізації та сталому розвитку Китаю, а також економічному розвитку міста Куньшань.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK