NSK вітає відвідувачів 23-ї Китайської виставки робототехніки в Шанхаї

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 22 вересня 2023

Компанія NSK представить свої новітні підшипникові продукти та технології на 23-ї Китайської міжнародної промислової виставки робототехніки (CIIF2023 Robotics Show), яка відбувається в Шанхаї (Китай) з 19 по 23 вересня 2023 року. CIIF є однією з найбільших комплексних промислових виставок Китаю, що складається з дев'яти спеціалізованих виставок, в яких очікується участь понад 2600 експонентів.

Китайський ринок робототехніки є найшвидше зростаючим у світі. Як промисловий ринок, так і ринок послуг привертають увагу, і NSK представить свої новітні продукти та технології в галузі робототехніки, такі як високоточні та енергозберігаючі рішення. На стенді компанії можна побачити та дізнатися про:

Підшипники хвильових редукторів

Високоефективні тонкостінні радіально-упорні кулькові підшипники
Компактні підшипники з низьким крутним моментом і високою жорсткістю для шарнірів роботів. Це зручне рішення для створення менших, легших і швидших роботів.

Технологія надплавного руху для лінійних напрямних NSK серії NH/NS
Перша в галузі унікальна технологія надплавного руху з використанням еластичних елементів кочення

NSK Monocarrier™ і Toughcarrier™
Легкий і компактний одноосьовий привод «все в одному».
Легкий і компактний дизайн

Megatorque Motor™
Компактний двигун з великим крутним моментом
Сприяє вищій точності, меншій вазі, економії місця та підвищенню продуктивності різних типів обладнання

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK