NSK вітає відвідувачів Міжнародної виставки робототехніки 2023

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 1 грудня 2023

З думкою про людей і навколишнє середовище компанія NSK представила свої новітні продукти та технології на виставці робототехніки iREX2023 в Японії.

NSK пропонує рішення, які сприяють реалізації нової соціальної інфраструктури на основі її технологічного досвіду, накопиченого протягом 100 років.

NSK Ltd. бере участь у Міжнародній виставці роботів 2023 (iREX2023), яка відбувається в Tokyo Big Sight з 29 листопада по 2 грудня. 

Останнім часом промислові роботи стають все важливішими і використовуються в якості соціальної інфраструктури. Крім того, очікується поширення сервісних роботів як засобу покращення якості життя людей.

Під час цієї виставки NSK демонструє інноваційних промислових та сервісних роботів.

Дивлячись у майбутнє, де роботи стануть частиною суспільної і соціальної інфраструктури, NSK використовуватиме свої основні технології — трибологію, матеріали, числовий аналіз, мехатроніку та виробничу техніку — для сприяння покращенню якості життя людей та розвитку світової промисловості. 

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK