NSK вітає відвідувачів верстатобудівної виставки в Гановері

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 15 вересня 2023

NSK представить свої найновіші продукти та технології, які забезпечують вищу продуктивність і довший термін служби та відіграють ключову роль у бізнесі.

На виставці EMO дебютують верстатні підшипники ROBUSTDYNA™ від NSK, які ідеально підходять як для верстатів чорнової, так і для верстатів чистової обробки, а також кулькові гвинти для високоточних верстатів нового покоління.

NSK візьме участь у виставці EMO Hannover 2023, одній з найбільших у світі верстатобудівних виставок, яка відбудеться у Ганноверському міжнародному виставковому центрі в Німеччині з 18 по 23 вересня 2023 року.

Вимоги до верстатів постійно змінюються, і продукція NSK завжди відповідає всім потребам клієнтів, бо концерн є провідним виробником компонентів у галузі. На виставці EMO Hannover 2023, експоненти якої об’єднані темою сталого розвитку суспільства, бізнесу і навколишнього середовища, концерн продемонструє новітні продукти та технології, які відкривають виробникам двері до нових можливостей.

На стенді NSK будуть представлені динамічні експонати, які дозволять відвідувачам відчути реальний рух і особливості продуктів, багато з яких будуть виставлені вперше на EMO. Представники NSK з нетерпінням чекають на можливість обмінятися інформацією з клієнтами під час заходу.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK