NSK запрошує на стенд майбутнього на виставку в Йокагамі

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 20 травня 2023

Концерн NSK братиме участь у Автомобільній інженерній виставці в Йокагамі (Automotive Engineering Exposition 2023 Yokohama) у виставковому центрі Pacifico Yokohama з 24 по 26 травня 2023 р. Паралельно NSK також виставляється онлайн з 17 травня по 7 червня 2023 року. 

На стенді NSK можна детально ознайомитися з електромобілями, гібридами та транспортними засобами на альтернативних джерелах енергії сьогодення та майбутнього.

Автомобільна промисловість переживає трансформацію, яка буває раз на століття, і з’являється багато нових технологій, зосереджених на гібридах, електромобілях та інших альтернативах. У рамках теми «Зі змінами в майбутнє» NSK представить, як концерн робить внесок у реалізацію стратегії вуглецевої нейтральності на автомобільному ринку за допомогою лінійки електрифікованих продуктів для електромобілів та інших електрифікованих транспортних засобів.

Основні експонати включають широкий спектр інноваційних продуктів електрифікації NSK для водіння, рульового керування та гальмування в транспортних засобах. Окрім демонстрації окремих продуктів, була створена модель у розрізі eAxle, ядра трансмісії електромобілів, щоб візуалізувати, де використовуються продукти NSK. Крім того, на виставці буде представлений концептуальний макет бачення NSK автомобіля майбутнього та діорама вуглецево-нейтрального суспільства, реалізованого завдяки стратегії мобільності майбутнього.

Кожен експонат виражає прагнення NSK задовольнити зростаючі потреби суспільства та лідирувати у світі в багатьох сферах технологій мобільності.

Організована Товариством автоінженерів Японії (JSAE), Автомобільна інженерна виставка в Йокагамі (AEE) є однією з найбільших виставок автомобільної техніки в Японії, на якій цього року очікується приблизно 500 експонентів і 40 000 відвідувачів.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK