NTN Europe розпочинає співробітництво з LTM

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 3 лютого 2024

NTN Europe оголосила про своє нове промислове партнерство з LTM (група Mecatech), що дозволяє вийти на ринок автомобільних амортизаторів у 2024 році. Ця угода заключена в рамках стратегії Групи щодо постійного розвитку у співпраці з компаніями-партнерами, які можуть надати додаткові технічні та промислові знання.
Вже протягом трьох років NTN Europe активно розвиває свою бізнес-діяльність шляхом політики, яка сприяє встановленню партнерських відносин. Таким чином, щоб успішно завершити дослідницькі проекти на всіх ринках, виробник покладається на відкриті інновації та створює навколишню мережу спільних постачальників, стартапів і лабораторій.

NTN Europe об’єднує зусилля з відомим виробником амортизаторів LTM з Тунісу. Угода призведе до появи більш ніж 800 номенклатурних деталей для газових амортизаторів, які доповнять комплекти підвіски бренду SNR для автомобільного вторинного ринку. Співпраця з LTM представляє перш за все можливість для компанії NTN Europe випустити новий асортимент продукції, якість якої відповідає її вимогам як виробника преміум-класу, покладаючись на надійну компанію-партнера зі спільними цінностями та додатковими компетенціями.

«Щоб зберегти нашу позицію світового промислового лідера, ми вже кілька років працюємо над розширенням партнерських відносин із незалежними компаніями. Ґрунтуючись на взаємодоповнюючих характеристиках і взаємній повазі, ці партнерства спрямовані на інновації та створення позитивної синергії для нашої Групи, наших компаній-партнерів і пов’язаних бізнес-сегментів, — сказав Домінік Лавілья, генеральний директор NTN Europe. — Тому формалізація нашої співпраці з LTM є ще одним кроком у контексті нашої амбітної глобальної стратегії».

Корпорація NTN, заснована в 1918 році, є одним із найбільших виробників підшипників у Японії, поступаючись лише одному конкуренту — NSK Limited. Група NTN-SNR щорічно виробляє близько 100 мільйонів конічних роликопідшипників, пропонує повний асортимент підшипників метричних та дюймових розмірів із виробничих майданчиків у Європі та Японії. Щорічний оборот корпорації становить майже 5 мільярдів євро. У компанії працюють 23 000 осіб у філіях та представництвах по всьому світу. У Європі дочірня компанія NTN Europe працює на всіх промислових, автомобільних та аерокосмічних ринках. NTN Europe має науково-дослідний центр і 15 виробничих майданчиків у Європі, де працюють близько 6500 співробітників. На кінець березня 2022 року річний оборот NTN Europe склав 1,1 мільярда євро.
Фото: LTM