NTN Europe запрошує відвідувачів на авіасалон у Ле Бурже

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 21 червня 2023

NTN Europe продемонструє свій досвід і рішення для літаків, гелікоптерів і космічної галузі на 54-му Міжнародному Паризькому авіасалоні (SIAE), з 19 по 25 червня 2023 року в Парижі, в Ле Бурже (Франція). Окрім продуктів та інновацій, постачальник представить три наріжні камені діяльності компанії: її підтримку клієнтів і зміни в секторі, прихильність до екологічної відповідальності, а також набір і навчання талановитої молоді.
NTN Europe є обраним партнером для основних гравців в аерокосмічному секторі вже понад 50 років, у Франції та у світі. Інноваційні, високопродуктивні підшипники, що продаються під брендом SNR (еталонний бренд у Європі), присутні в основних нових програмах і розвиваються відповідно до технічних досягнень клієнтів компанії.
Надійність і технічний досвід мають вирішальне значення в аерокосмічній промисловості, NTN Europe прагне до досконалості своїх продуктів і послуг, а також до соціальної відповідальності компанії.
NTN Europe допомагає зменшити вплив аерокосмічної промисловості на навколишнє середовище, інвестуючи в передові технології для продовження терміну служби підшипників і максимізації їх продуктивності. У 2022 році компанія отримала Платинову нагороду EcoVadis, що зміцнило її позицію в топ-1% компаній у секторі з точки зору соціальної відповідальності.
На виставці компанія представить гібридні підшипники NTN Europe, елементи кочення з нітриду кремнію (Si3N4), що дозволяють зменшити вагу, забезпечити високу швидкість і довший термін служби компонентів. Ця конструкція підшипників тепер є стандартом для літальних апаратів вертикального зльоту і посадки (eVTOL), оснащених аерокосмічними електричними двигунами.

Представники NTN чекають на відвідувачів на стенді B168 в залі 4 на авіасалоні в Ле Бурже до 25 червня.  

Корпорація NTN, заснована в 1918 році, є одним із найбільших виробників підшипників у Японії, поступаючись лише одному конкуренту — NSK Limited. Група NTN-SNR щорічно виробляє близько 100 мільйонів конічних роликопідшипників, пропонує повний асортимент підшипників метричних та дюймових розмірів із виробничих майданчиків у Європі та Японії. Щорічний оборот корпорації становить майже 5 мільярдів євро. У компанії працюють 23 000 осіб у філіях та представництвах по всьому світу. У Європі дочірня компанія NTN Europe працює на всіх промислових, автомобільних та аерокосмічних ринках. NTN Europe має науково-дослідний центр і 15 виробничих майданчиків у Європі, де працюють близько 6500 співробітників. На кінець березня 2022 року річний оборот NTN Europe склав 1,1 мільярда євро.
Фото: NTN-SNR