Підшипинкова компанія Bearings 2000 купує IWIS у Південній Африці

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 15 березня 2024

Підшипникова компанія Bearings 2000 (B2K) придбала акції та активи IWIS Drive Systems (IWIS) у Південній Африці та візьме на себе дистрибуцію брендів IWIS у країнах Африки на південь від Сахари. Угода відбулася після рішення IWIS залишити ринок Південної Африки. Це важлива віха для B2K, яка підкреслює її прагнення розширювати та зміцнювати позиції в регіоні.

Клієнтська база B2K виграє від додавання брендів світового класу IWIS: JWIS, Elite, Flexon.

«Завдяки стратегічному придбанню IWIS B2K не просто розширює нашу пропозицію, але й покращує наші можливості технічної підтримки та обслуговування до найвищих галузевих стандартів, — сказав директор B2K Росс Тревельян. — Наша найсучасніша інженерна майстерня дбає про швидку розробку індивідуальних рішень, таким чином задовольняючи потреби наших клієнтів».

Для компанії IWIS, головний офіс якої знаходиться в Німеччині, це партнерство гарантує, що присутність брендів компанії залишається потужною в Африці завдяки розгалуженій мережі та досвіду B2K.

«Наші відносини з B2K на шляху до розвитку та успіху, оскільки ми очікуємо на появу нових розробок і розширення на африканському ринку», — додав д-р Френк Міцшке, генеральний директор IWIS Drive Systems.

Фото: B2K