Підшипники ETK виходять на міжнародний ринок у Берліні

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 9 жовтня 2023

Китайська підшипникова компанія Hebei Yitaike Bearing Co., Ltd (ETK) взяла участь у конференції експертів підшипникової індустрії Berlin Bearingnet, яка відбулася в жовтні 2023 року в Берліні. Ця престижна подія, яка залучила провідних гравців підшипникової промисловості, надала можливість експертам у галузі обмінятися думками та обговорити останні розробки та тенденції на ринку.

Під час заходу компанія Hebei Yitaike Bearing (ETK) продемонструвала деякі зі своїх популярних продуктів, у тому числі високоякісні підшипникові вузли, сільськогосподарські підшипники. Інноваційна та довговічна продукція привернула увагу присутніх та викликала великий інтерес у потенційних покупців та клієнтів. Участь компанії Hebei Yitaike Bearing (ETK) у цій події є свідченням її відданості інноваціям, якості та задоволеності клієнтів. Демонструючи свою продукцію світовій аудиторії, компанія збільшує свою видимість і присутність на ринку.

Загалом, конференція Berlin Bearingnet надала компанії Hebei Yitaike Bearing (ETK) чудову можливість зв’язатися з іншими гравцями галузі, дослідити нові можливості для бізнесу та отримати уявлення про останні тенденції галузі. Hebei Yitaike Bearing має всі можливості, щоб задовольняти потреби клієнтів і продовжувати розвивати та розширювати свій бізнес у майбутньому.

Китайська підшипникова компанія ETK (Hebei Yitaike Bearing Co., Ltd) була заснована в 1999 році в індустріальній зоні Сяньчжуань та зосереджується на виробництві та розробці підшипникових вузлів і сільськогосподарських підшипників більше 20 років.
Потужності ETK займають площу понад 70 000 кв.метрів, площа забудови понад 40 000 кв.метрів, володіє більш ніж 200 автоматичними виробничими лініями для лиття корпусів, фарбування корпусів, токарних, шліфувальних, монтажних та інших операцій. Річна продуктивність перевищує 8 мільйонів комплектів, вихідна вартість понад 20 мільйонів доларів США. Усі продукти відповідають стандартам якості ZV2, є сертифікація GB/T 19001:2008/ ISO 9001: 2008.
Фото: ETK