Підшипники Fersa — вибір Mercedes-Benz

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 22 січня 2024

Fersa Bearings, іспанський міжнаціональний експерт із проектування та виробництва підшипників і силових агрегатів для важких транспортних засобів, був обраний відомим німецьким брендом для виробництва колісних підшипників для вантажівки Atego.
Fersa Bearings, іспанська транснаціональна компанія, яка займається розробкою, виробництвом і розповсюдженням високоефективних підшипників для автомобільного ринку, особливо для важких транспортних засобів, знову була обрана Mercedes Benz Trucks для виробництва підшипників, цього разу для колеса заднього моста вантажівки Atego.

Atego — це модель вантажівки Mercedes для дистриб'юторських перевезень, менша й компактніша за звичайні вантажівки, незамінна в міських районах, а також для поїздок на короткі та середні відстані між населеними пунктами.

Німецька транснаціональна компанія Mercedes Benz відома тим, що дотримується суворих вимог до якості, і вже на етапі розробки та конструювання своїх вантажівок вона надає надзвичайного значення дизайну та ефективності кожного з компонентів. Саме тому компанія знову обрала Fersa для виробництва підшипників для цієї моделі вантажівки, оскільки обидві компанії керуються високими стандартами якості.

Концерн Mercedes Benz розпочав співпрацю з Fersa у грудні 2018 року, переконаний у прихильності іспанської компанії до інновацій, розумного виробництва та цифрової трансформації. Відтоді Fersa постачає підшипники для осей вантажівок для таких моделей, як Actros, виробляючи їх на своєму заводі в Касселі (Німеччина).  Отже, німецька транснаціональна компанія знову довірилася Fersa щодо виробництва підшипників для моделі Atego, віддавши перевагу іспанській компанії порівняно з іншими альтернативами на міжнародній арені для постачання рішень для підшипників.

Компанія A&S Fersa, яка започаткувала компанію Fersa Bearings, іспанського лідера на європейському ринку підшипників, була створена в 1968 році в м. Сарагоса (Іспанія) завдяки злиттю двох сімейних підприємств автомобільного сектора. Компанія є Виробником оригінального обладнання (ОЕМ) та сертифікованим постачальником Tier 1, а також одним із провідних брендів на ринку запчастин. Представництва та виробничі центри компанії Fersa працюють у 85 країнах світу. З 2018 року Fersa стає одним із офіційних постачальників підшипників для Daimler. Група завершила 2022 рік із оборотом у 165 мільйонів євро та зростанням на 57% порівняно з 2021 роком, і очікує перевищити оборот у 200 мільйонів євро у 2023 році. Fersa — виробник продукції для відновлення та ремонту високоефективних диференціалів, автоматичних трансмісій та високопродуктивних колісних пар для комерційних автомобілів. Fersa Group була створена шляхом злиття двох європейських виробників підшипників: Fersa Bearings в Іспанії та NKE в Австрії.
Фото: Fersa